Kablo kumaş olsa ne değişir araba çekmiyoruz ya ne olacak sanki önemsiz.
Ahahaha. Kablonun kumaş olması aşırı önemli bir şey. Mouse'u sağa sola oynattığınızda kabloyu daha az hissedersiniz, taş gibi dönmez. Paracord kablolar o yüzden çok tercih edilir üst seviye farelerde, ki kablo hissedilmesin yumuşak olsun.

Şu kabloya bak :D Dalga geçiyorsunuz resmen.

Ahahaha. Kablonun kumaş olması aşırı önemli bir şey. Fareyi sağa sola oynattığınızda kabloyu daha az hissedersiniz, taş gibi dönmez. Paracord kablolar o yüzden çok tercih edilir üst seviye farelerde, ki kablo hissedilmesin yumuşak olsun.

Şu kabloya bak :D dalga geçiyorsunuz resmen.

O kadar kullandım kablom hala sarılı duruyor bir kere takıldığını görmedim kendi halinde durıyor.

Ahahaha. Kablonun kumaş olması aşırı önemli bir şey. Mouse'u sağa sola oynattığınızda kabloyu daha az hissedersiniz, taş gibi dönmez. Paracord kablolar o yüzden çok tercih edilir üst seviye farelerde, ki kablo hissedilmesin yumuşak olsun.

Hocam Razer cobranın her hangi bir kronik sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1731408338901.webp

Gecikme farkını görüyor musunuz? Soldaki çöp Rival 3, sağdaki Razer Cobra.

Hocam Razer cobranın her hangi bir kronik sorunu var mı?
Yok.

Çok doğru, plastik kablolu Rival 100'den kumaş kablolu Pulsefire Haste'e geçtim. Kablo yok gibi, sanki kablosuz kullanıyorum.

Bu bütçede pek bir mouse yok maalesef diğer arkadaşların dediği gibi, Rival 3, Prime ve Razer Cobra var. Bunlardan sana en uygun olanını al ve geç. Bütçen artarsa Kablosuz olarak Furylevel Z1 önerebilirim fakat şu an stok yok bu ay sonuna doğru veya Aralık'ta stoklar yenilenecek. Kronik bir problemi yok forumlarda kötüleniyor bu mouse, onlara aldanma bir sorun olursa sorununu çözüyorlar hemen merak etme. Ayrıca Furylevel Z1 fiyatıda 1400 lira.

Bu bütçede pek bir mouse yok maalesef diğer arkadaşların dediği gibi, Rival 3, Prime ve Razer Cobra var. Bunlardan sana en uygun olanını al ve geç. Bütçen artarsa Kablosuz olarak Furylevel Z1 önerebilirim fakat şu an stok yok bu ay sonuna doğru veya aralık'ta stoklar yenilenecek. Kronik bir problemi yok forumlarda kötüleniyor bu mouse, onlara aldanma bir sorun olursa sorununu çözüyorlar hemen merak etme. Ayrıca Furylevel Z1 fiyatı da 1400 lira.
Hocam fazla çıkamam Prime'den memnunum ama değişme ihtiyacı duyuyorum. Razer Cobra fareyi alacağım teşekkür ederim.