Ağustos başından beri kullanıyorum. Bir sorunuz varsa danışabilirsiniz. 749TL'ye Arçelik Oliz sistemi üzerinden satın aldım Bilkom garantili olarak geldi.
Benim Razer ürünlerim de Bilkom garantili iyi o yonden şu an 999 TL. Amazon'dan satın alacağım.

SteelSeries'den daha hafif sanırım bu mouse öyle gözüküyor palm tutuş şeklim var uyumlu her türlü güzele benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunu mevcut. LOD sorunu, çift tıklama sorunu. Prime çok daha iyi, seviye düşürmüş olacaksınız.
1731667798284.webp

Teşekkür ederim fare baya iyi çıktı.

Hayırlı olsun hocam. Bu arada benim en büyük eksim o çıkıntılı parlak siyah yerlerde çok kir birikmesi. Araya araya giriyor. Ben de aşırı titiz olmadığımdan bazen kalıyor öyle. :D
Ben de öyle titiz değilim hocam sıkıntı yok maus o kadar iyi ki keyif aldım oynarken kablosuz gibi kabloyu hissetmedim.

Ben de öyle titiz değilim hocam sıkıntı yok maus o kadar iyi ki keyif aldım oynarken kablosuz gibi kabloyu hissetmedim.
Evet, o durumu bende baya beğendim. 58 gram sanki yokmuş gibi hissettiriyor. Bir de kablosuz + biraz daha kaliteli skatez ve mousepadimiz olsa mouse neymiş göreceğiz.