Yardımınız için teşekkür ederim. Son soru olarak siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
K552 tasarım olarak daha çekici duruyor. Şu an kullandığım klavye de aslında güzel fakat bütçenizin üstünde. Çıkabilirim derseniz link atabilirim.
Yardımınız için teşekkür ederim. Son soru olarak siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Ufaktan bakabilirim hocam. Hediye olarak aldığım için karar vermekte zorlanıyorum.K552 tasarım olarak daha çekici duruyor. Şu an kullandığım klavye de aslında güzel fakat bütçenizin üstünde. Çıkabilirim derseniz link atabilirim.
Ufaktan bakabilirim hocam. Hediye olarak aldığım için karar vermekte zorlanıyorum.
Evet hocam bütçemin biraz fazla üstünde oldu bu. Redragon Brahma K586RGB'i alma durumundayım. Sizce HepsiBurada üzerinden mi alayım gaming.gen.tr'mi? İade-değişim işleri yüzünden HepsiBurada mı acaba diyorum ama bilemedim. Sizce?
Bu fiyata alternatifler illaki vardır fakat mağazadan almak zorunda oldugum icin bunu aldım.
Evet hocam bütçemin biraz fazla üstünde oldu bu. Redragon Brahma K586RGB'i alma durumundayım. Sizce Hepsiburada üzerinden mi alayım gaming.gen.tr'mi? İade-değişim işleri yüzünden Hepsiburada mı acaba diyorum ama bilemedim. Sizce?
BETA PLUS TEKNOLOJİ. HepsiBurada olsa direkt alacaktım ama bilmediğimden arada kaldım.Satıcı kim? HB'de.
Baktım BETA Plus TEKNOLOJI yazıyor onlar Gaming.Gen.TR yani nereden alırsan al sıkıntı olmaz.
BETA PLUS TEKNOLOJİ. Hepsiburada olsa direkt alacaktım ama bilmediğimden arada kaldım.
İkisi aynı yani. Anladım hocam. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.Satıcı kim? HB'de.
Baktım BETA Plus TEKNOLOJI yazıyor onlar Gaming.Gen.TR yani nereden alırsan al sıkıntı olmaz.