HayattYordu

Uzman
Arkadaşlar mekanik klavyem var bazı tuşlar ya basmıyor ya da çok basıyor, temizlesem de üflesem de 10 dakika sonra sorun devam ediyor. Daha fazla mekanik klavye ile uğraşmak istemediğimden beni yarı yolda bırakmayacak membran klavye arıyorum. %75 oranında olursa çok iyi olur. Bütçem en fazla 1.000 TL. Ürünün ingilizce olması sorun olmaz ve yurt dışından sipariş vermek istemiyorum.

Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz ki şu anda? Bi' 100-200TL çıkabilirseniz Redragon K617 var, hotswap olduğundan dolayı bir tuşu bozulsa bile değiştirebiliyorsunuz. Kutusunun içinden 4 adet yedek Switch ve aparatları da çıkıyor.

Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz ki şu anda? Bi' 100-200TL çıkabilirseniz Redragon K617 var, hotswap olduğundan dolayı bir tuşu bozulsa bile değiştirebiliyorsunuz. Kutusunun içinden 4 adet yedek Switch ve aparatları da çıkıyor.

6 ay önce Game Booster GM06b almıştım acil ihtiyacım olduğundan eğer birisi görür ve almayı düşünürse klavyeyi önermem. Önerdiğin klavye %60 olduğu için tercih edemem çünkü yazılım ve tasarım programları kullandığım için f1 tuşları ve yön tuşları benim için önemli.

Claws klavyelerine bakabilirsiniz. Rekabet odaklı bir oyuncu değilseniz, açıkcası 500-600 ₺ satılan ürünler de işinizi uzun süre görür.

Hepsiburada da bazı ürünler Amazon üzerinde daha uyguna satılıyor.

Ek olarak ben bu markaları almam, bütçeyi biraz artırabilirim diyorsan şu ürünler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek olarak bütçe artırabilirse Ajazz şu klavyeleri de alınabilir. Hotswap olduğundan çift basma falan olursa değiştirirsiniz.

Tuşlarının hissi güzel. Yanlışım yoksa kötü plastik değil. Yazım vb. daha iyi hissettirecektir.

Ses rahatsız etmiyorsa Brown switchleri de var. Daha tok bir deneyim sağlayacaktır.

Arkadaşlar mekanik öneriyorsunuz ama ben mekanik klavyelerden şikayetçiyim. Birkaç ay sonra temizlemek işe yaramıyor. Bu yüzden kaliteli membran arıyorum.

Yukarıdaki claws veya batılı marka ürünlerini almadıysanız şu ürünün reklamını gördüm. Tuşları aigo A100 gibi duruyor. Bu da alınabilir.

Henüz klavye almadım fakat attığınız klavye bütçemi aşıyor maalesef. Görünüşü güzelmiş ama ileride belki alırım.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...-kablosuz-klavye-acik-kahverengi-1234944.html arkadaşlar bu klavye iyi mi sizce?

Son düzenleme: