Bugün mediamarket e gittim ve baktım çok kötü durduğu için almadım. Bana da F tuşları ve yön tuşlarının olduğu türden önerirseniz sevinirim. Bu bütçeye yoksa Full de alabilirim ama önceliğim dediğim gibi.

1000 TL'ye dayanıklı membran klavye önerim:

Everest KB-98 Sessiz Rainbow Q — Sessiz, sağlam, RGB ışıklı, fiyat uygun (~790 TL).

Rampage Shine K14 — Oyuncu klavyesi, RGB aydınlatmalı, dayanıklı (~800 TL).

Bu ikisi bütçene göre sağlam modeller. Daha üst kalite istersen fiyat artabilir.

1000 TL'lik sorunları olan klavyelerden kat kat daha iyi klavyeler önerdiklerim. Gidersiniz 1000 TL'ye mekanik klavye alırsınız 3 ay sonra bozulur (birçok kez yaşandı) gidersiniz sorunları olmayan düzgün membran klavye alırsınız en az 2 yıl kullanırsınız. Bütceniz biraz daha artarsa (1800-2000 TL) mekanik klavye almak daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL'ye dayanıklı membran klavye önerim:

Everest KB-98 Sessiz Rainbow Q — Sessiz, sağlam, RGB ışıklı, fiyat uygun (~790 TL).

Rampage Shine K14 — Oyuncu klavyesi, RGB aydınlatmalı, dayanıklı (~800 TL).

Bu ikisi bütçene göre sağlam modeller. Daha üst kalite istersen fiyat artabilir.

1000 TL'lik sorunları olan klavyelerden kat kat daha iyi klavyeler önerdiklerim. Gidersiniz 1000 TL'ye mekanik klavye alırsınız 3 ay sonra bozulur (birçok kez yaşandı) gidersiniz sorunları olmayan düzgün membran klavye alırsınız en az 2 yıl kullanırsınız. Bütceniz biraz daha artarsa (1800-2000 TL) mekanik klavye almak daha mantıklı olacaktır.

Bu iki üründen hangisini önerirsin? Birde bu fiyata %75 bulamaz mıyım?

Bu iki üründen hangisini önerirsin? Bir de bu fiyata %75 bulamaz mıyım?

%75 membran klavye bulman aşırı zor ben önerdiğim klavyeleri karşılaştırayim KB-98 silent daha sessiz, ofis ve günlük kullanım için ideal. RGB'si sade, tuşlar yumuşak. Shine K14 daha sert tasarımlı ışıklar daha canlı, tuşlar biraz daha sert ama tepkili. Oyun odaklıysa shine K14, sessizlik ve yazı konforu istiyorsan KB-98 daha mantıklı.
Araştırıp öneriyi yaptım