Bütçe
1.000

Techmo

Yetkin
Sosyal Locası
Yer
Matrix
Merhaba,

Müzik ve telefon görüşmeleri için kablosuz kulaklık arayışındayım. Kablosuz kulaklık piyasasına uzağım, bu fiyata hangi model tercih edilebilir? Eğer çok gerekecekse bütçe bir tık esneyebilir.

Önerileriniz için teşekkürler, iyi Sosyaller dilerim.

Merhaba,

Müzik ve telefon görüşmeleri için kablosuz kulaklık arayışındayım. Kablosuz kulaklık piyasasına uzağım, bu fiyata hangi model tercih edilebilir? Eğer çok gerekecekse bütçe bir tık esneyebilir.

Önerileriniz için teşekkürler, iyi sosyaller dilerim.

Bu bütçede çok mümkün değil hocam, biraz çıkmak mümkün ise; QCY H3, H3 Lite öneririm.

İkisi de güzel kulaklıktır, bütçenize uygun olanı seçip alabilirsiniz.

H3 ANC için fiyatı yaklaşık 200-300 TL artırırsanız güzel olur, fiyatında rakipsiz bir kulaklık. Ses kalitesini beğeniyorum, bataryası da bana 2-3 hafta gidiyor. HI-FI desteğinin olduğu yazıyor, ne kadar etkili orasını bilemem. Benim için en iyi olay data destekli şarj kablosunu bilgisayara takınca kablolu kulaklık olarak çalışması.

@Techmo tam kafamdayken sordunuz :hehehe:

Oncelikle kulakliklar hakkinda detayli bilgim yok, yani herhangi bir kulaklikla kiyaslama yapamam. Memnuniyete gelirsek bir detay harici evet. Kafaniza rahatlikla oturup nereydeyse hic rahatsiz etmiyor. Ne tiz seslerde ne de bass seslerde farkli ses duzeylerinde en ufak bozukluk hissetmedim. Bass'lari da kuvvetli, en azindan benim icin kuvvetli. Uygulamasi da gercekten islevli ve guncelleme almaya devam ediyor.

Geleyim o bir detaya: Burada yine bilmedigim bir durum olabilir. ANC acikken bir cukura ya da tumsege sert sekilde girdiginizde -belki de sadece ani ve guclu bir ses ciktiginda- ANC garip bir sekilde bozuluyor. Gelen cat sesinin ardindan bu ses 1-5 dakika araliklarla yine cikmaya devam edebiliyor, etmedigi de oldu. Ac-kapa yaptigimda genelde duzeldi ve bu sorunu fazla yasadim dersem yalan olur. Ozellikle yakin zamanda oldugunu hatirlamiyorum. ANC'nin kendisi kotu mu derseniz kesinlikle hayir, beni fazlasiyla tatmin etti. Bu bahsettigim ''sorun'' ise bir sorun mu bilmiyorum, maalesef yeterli deneyimim yok.

Genel anlamda baktigimizda ise beni kesinlikle memnun etti. ANC'si olsun, bass'larinin kuvveti olsun, kafaya mukemmel oturuyor olusu olsun uzen baska bir tarafi hala olmadi.

Son düzenleme:

Oncelikle kulakliklar hakkinda detayli bilgim yok, yani herhangi bir kulaklikla kiyaslama yapamam. Memnuniyete gelirsek bir detay harici evet. Kafaniza rahatlikla oturup nereydeyse hic rahatsiz etmiyor. Ne tiz seslerde ne de bass seslerde farkli ses duzeylerinde en ufak bozukluk hissetmedim. Bass'lari da kuvvetli, en azindan benim icin kuvvetli. Uygulamasi da gercekten islevli ve guncelleme almaya devam ediyor.

Geleyim o bir detaya: Burada yine bilmedigim bir durum olabilir. ANC acikken bir cukura ya da tumsege sert sekilde girdiginizde -belki de sadece ani ve guclu bir ses ciktiginda- ANC garip bir sekilde bozuluyor. Gelen cat sesinin ardindan bu ses 1-5 dakika araliklarla hala cikmaya devam edebiliyor, etmedigi de oldu. Ac-kapa yaptigimda genelde duzeldi ve bu sorunu fazla yasadim dersem yalan olur. Ozellikle yakin zamanda oldugunu hatirlamiyorum. ANC'nin kendisi kotu mu derseniz kesinlikle hayir, beni fazlasiyla tatmin etti. Bu bahsettigim ''sorun'' ise bir sorun mu bilmiyorum, maalesef yeterli deneyimim yok.

Genel anlamda baktigimizda ise beni kesinlikle memnun etti. ANC'si olsun, bass'larinin kuvveti olsun, kafaya mukemmel oturuyor olusu olsun uzen baska bir tarafi hala olmadi.
İyi denk gelmişim o zaman :D

ANC konusunda yaşadığınız sorun sizdeki ürün ile alakalı olabilir, belki de bir arızadır, emin olmak güç, dilerseniz ayrı bir konu açabilirsiniz. Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim🙏

Geleyim o bir detaya: Burada yine bilmedigim bir durum olabilir. ANC acikken bir cukura ya da tumsege sert sekilde girdiginizde -belki de sadece ani ve guclu bir ses ciktiginda- ANC garip bir sekilde bozuluyor. Gelen cat sesinin ardindan bu ses 1-5 dakika araliklarla hala cikmaya devam edebiliyor, etmedigi de oldu. Ac-kapa yaptigimda genelde duzeldi ve bu sorunu fazla yasadim dersem yalan olur. Ozellikle yakin zamanda oldugunu hatirlamiyorum. ANC'nin kendisi kotu mu derseniz kesinlikle hayir, beni fazlasiyla tatmin etti. Bu bahsettigim ''sorun'' ise bir sorun mu bilmiyorum, maalesef yeterli deneyimim yok.

Aynı ürünü 2 ay kullandıktan sonra sattım, ANC açınca bassları da bozuluyordu. Hissedememiş olabilirsiniz.