@Techmo tam kafamdayken sordunuz
Oncelikle kulakliklar hakkinda detayli bilgim yok, yani herhangi bir kulaklikla kiyaslama yapamam. Memnuniyete gelirsek bir detay harici evet. Kafaniza rahatlikla oturup nereydeyse hic rahatsiz etmiyor. Ne tiz seslerde ne de bass seslerde farkli ses duzeylerinde en ufak bozukluk hissetmedim. Bass'lari da kuvvetli, en azindan benim icin kuvvetli. Uygulamasi da gercekten islevli ve guncelleme almaya devam ediyor.
Geleyim o bir detaya: Burada yine bilmedigim bir durum olabilir. ANC acikken bir cukura ya da tumsege sert sekilde girdiginizde -belki de sadece ani ve guclu bir ses ciktiginda- ANC garip bir sekilde bozuluyor. Gelen cat sesinin ardindan bu ses 1-5 dakika araliklarla hala cikmaya devam edebiliyor, etmedigi de oldu. Ac-kapa yaptigimda genelde duzeldi ve bu sorunu fazla yasadim dersem yalan olur. Ozellikle yakin zamanda oldugunu hatirlamiyorum. ANC'nin kendisi kotu mu derseniz kesinlikle hayir, beni fazlasiyla tatmin etti. Bu bahsettigim ''sorun'' ise bir sorun mu bilmiyorum, maalesef yeterli deneyimim yok.
Genel anlamda baktigimizda ise beni kesinlikle memnun etti. ANC'si olsun, bass'larinin kuvveti olsun, kafaya mukemmel oturuyor olusu olsun uzen baska bir tarafi hala olmadi.