Detaylar
Kim cevapladı?İkisini çözdüğün için "dışında" diyorsan tamam ama çözmediysen kesinlikle o ikisini çöz derim. En sınav ayarında olanlar bu ikisi.
Bunlar dışında pek de eli yüzü düzgün yok açıkçası "genel deneme" anlamında. Sene içinde yapılan TR Geneli AYT denemelerine bakabilirsin. Telegram'da paylaşıyorlar.
Bunlar dışında pek de eli yüzü düzgün yok açıkçası "genel deneme" anlamında. Sene içinde yapılan TR Geneli AYT denemelerine bakabilirsin. Telegram'da paylaşıyorlar.
Captain Skriniar
Uzman
@Michael MYERS, Çözdüm hocam o yüzden dedim zaten dediğiniz gibi. Gerçekten de genel deneme olarak eli yüzü düzgün hiçbir yayın yok ortada baya bir araştırdım bulamadım.
345'de çözdüm hocam söylemeyi unutmuşum. Orjinal'in genel denemelerini bulamadım ama.
Captain Skriniar
Uzman
Mikroorjinal olarak geçiyor olabilir. İkisini sürekli karıştırıyorum.@Michael MYERS, Çözdüm hocam o yüzden dedim zaten dediğiniz gibi. Gerçekten de genel deneme olarak eli yüzü düzgün hiçbir yayın yok ortada baya bir araştırdım bulamadım.
345'de çözdüm hocam söylemeyi unutmuşum. Orjinal'in genel denemelerini bulamadım ama.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hız ve renk, ens, MEB'i, yayın denizi... Ancak paket olarak almaktansa ben olsaydım tg denemeleri toplayıp çözmeye çalışırdım. Yayınlar reklamını yapabilmek için genelde en iyi sorularını tg denemelere koyuyor. Zincir veya büyük kitapçı/kırtasiyelerde ücretsiz veya çok cüzi ücretle bir iki ay öncesinin denemesini ve cevap anahtarını veriyor. Ancak dikkat et cevap amahtarını bulamadığın denemeyi çözme.