Unlishimaide

Becerikli
Arkadaşlar, ilk kez soruyorum. Kimseden hayal meyal cevaplar da beklemiyorum. 40 gün kala AYT sayısal ne yapılabilir?
TYT deneme çözmelerinden vs. bahsetmiyorum, geo çalışmadım dil bilgisi çözmeyi düşünmüyorum 2-3 soru dışında sosyal son 10 gün çalışacağım. Dil bilgisi konu olarak net getiren konu, bakar geçerim.

AYT bitmiş sayısal konularım;
Matematik = Eşitsizlik, 2. derece denklem ve limit. Logaritma, dizi, türev, integral ve trigonometri yetişirse bakıp girmeyi düşünüyorum. İlk 12 konu denemem var ama parabol ve polinom yok.

Biyoloji = Sinir sistemi
Kimya = M. teori ve gaz
Fizik = Vektör
Geo = Analitik, katı cisim bakmayı düşünüyorum vakit yeterse çember.
Yarından itibaren abanabildiğim kadar abanmaya düşünüyorum. Neden çalışmadın vs. sormayın lütfen. Bu sene kesin gideceğim. OBP kırık ne başarabilirim tutarlı olarak sormak istedim. Hayatımda yolunda gitmeyen şeyler oldu maddi manevi ve sağlık konusunda kendi çapımda beni zorlayan sorunlar yaşadım. Ben de yarından itibaren bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Önemli olan en azından denemek olur diye kafaya koydum, hayırlısı.

Matematik bir nebze iyi ancak fende çok konu eksiği var. Ben olsaydım kalan 40 günde kasabildiğim kadar konu kasardım. Konu anlatımı>meb 3 adım sb> dört dörtlük pekiştirme testleri şeklinde ilerlerdim. Zorlandığım veya hatırlamakta güçlük çektiğim konuları MEB özetlerindende okuyup takviye ederdim. Ayrıca haftalık denemelere devam ederdim.

Her konu için 1 konu anlatımı 7 test ve bir özet olucak. Son haftada baktık yetişmiyor direkt 12. sınıf fiziğin ezber konularını bitirirdim fizikte.

Matematik bir nebze iyi ancak fende çok konu eksiği var. Ben olsaydım kalan 40 günde kasabildiğim kadar konu kasardım. Konu anlatımı>meb 3 adım sb> dört dörtlük pekiştirme testleri şeklinde ilerlerdim. Zorlandığım veya hatırlamakta güçlük çektiğim konuları MEB özetlerindende okuyup takviye ederdim. Ayrıca haftalık denemelere devam ederdim.

Her konu için 1 konu anlatımı 7 test ve bir özet olucak. Son haftada baktık yetişmiyor direkt 12. sınıf fiziğin ezber konularını bitirirdim fizikte.
Sıralama olarak acaba 200 veya 300ü görme şansım var mı?