raskolnikov

Çalışkan
Açıkçası nisan ortası AYT'ye başlayacağım ve sayısalım. TYT 60 seviyesinde. AYT'de 40 net bana gerçekten yetiyor ve mezun senem; bir daha mezuna kalma gibi bir şansım yokken aylardır çalışmadım. Üstelik her şey o kadar berbat gidiyor ki 2 haftadır geç uyumaktan tutun elime çivi girmesine kadar tetanos iğnesi vuruldum, bu kadar saçma gidiyor hayatım son zamanlarda. Konumuza dönersek inanın 12+ çalışabilirim, o konuda gerçekten problemim yok. Yeter ki bu 40 net bu sürede yapılabilir bir şey mi veya daha iyisi yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu saatten sonra çalışmaktan başka seçenek yok. Sana bağlı, 40 net gelebilir de gelmeyebilir de.

Hocam öncelikle selam, yetişir mi yetişmez mi size bağlı ama sakın eğitim koçlarına aldanmayın; hepsi sadece yalan söylüyor. Ayaklı dershane diyorum ben. Sorunuz için 40 net yeter demişsiniz yani bunu 2 ay kala yapmak matematiksel olarak mümkün. Doğru strateji ile yapabilirsiniz.

40 net yetişebilir bence arkadaşlar çok karamsar bakmış duruma. Fen zor sorulmuyor fen ve matematikte temel sorular odaklı giderseniz 40 net bir ihtimal gelir.

Açıkçası nisan ortası AYT'ye başlayacağım ve sayısalım. TYT 60 seviyesinde. AYT'de 40 net bana gerçekten yetiyor ve mezun senem; bir daha mezuna kalma gibi bir şansım yokken aylardır çalışmadım. Üstelik her şey o kadar berbat gidiyor ki 2 haftadır geç uyumaktan tutun elime çivi girmesine kadar tetanos iğnesi vuruldum, bu kadar saçma gidiyor hayatım son zamanlarda. Konumuza dönersek inanın 12+ çalışabilirim, o konuda gerçekten problemim yok. Yeter ki bu 40 net bu sürede yapılabilir bir şey mi veya daha iyisi yapılabilir mi?

Evet, yetiştirirsin.
60-65 günde AYT sayısalda 40 net yapılabilir. TYT 60 olması temelin tamamen boş olmadığını gösteriyor. Her konuyu değil, net getiren ana konuları çalışırsan hedef.
Günde düzenli 9-11 saat verimli çalışmayla 40 net rahat, hatta daha fazlası bile mümkün. Önemli olan hemen başlamak ve seçici çalışmak olacaktır.

Temelin var mı? Ve şu an kaç net yaptığını bilmiyoruz.

Yetişmez büyük ihtimal. Tüm netlerinizi atma şansınız var mı?

TYT tam 60, AYT girmedim ama şu an girsem sadece matematikte ilk 10 soruyu yapabilirim. Biyoloji ve kimyaya güveniyorum çünkü ezber yeteneğim sağlam. Kimyada ise mol kısmını özellikle iyi biliyorum.