Bütçe
1.000 TL

Bunları gördümde klasse yani bilemiyorum. Parolapara+Iyzico ile spirit of aim alabilirim fakat para elime nakit geçmediği için indirimin benim için pek bir önemi kalmıyor açıkçası. Bunlardan birini alacağım muhtemelen.

Bunlar 3-4 ay sonra yavaşlama-kaymama gibi sorunlar yapar mı? QCK+ ye göre nasıldır?

Son düzenleme:
Bunları gördümde klasse yani bilemiyorum. Parolapara+Iyzico ile spirit of aim alabilirim fakat para elime nakit geçmediği için indirimin benim için pek bir önemi kalmıyor açıkçası. Bunlardan birini alacağım muhtemelen.

Bunlar 3-4 ay sonra yavaşlama-kaymama gibi sorunlar yapar mı? QCK+ ye göre nasıldır?
QCK'dan iyi. 3-4 ay sonrasını bilemiyorum. Longteng için öyle diyorlar ama bunda göremedim. Canlı olarak denediğim bir pad, genel olarak kaliteli.

Türkiye'de birçok markanın mouse padi yok gibi, olanları da çok yüksek fiyatlı. Seçeneklerin bu kadar kısıtlı olması çok kötü.

Çok uzun vakittir Qck heavy kullanıyorum ama desenli bir pade geçiş yapmak istiyorum. Outlet ürün alasım da yok açıkçası, sıfırları da 1.000 lira üstü.

Uygun fiyatlı Klasse Pro serisi var ama met edildiği kadar iyi değil gibi ve baskısı düşük çözünürlü.

Sırf iyi bir pad için ödenmesi gereken ücretler çok komik.

Hayırlı olsun. @michaelscofield

Türkiye'de birçok markanın mouse padi yok gibi, olanları da çok yüksek fiyatlı. Seçeneklerin bu kadar kısıtlı olması çok kötü.

Çok uzun vakittir QCK heavy kullanıyorum ama desenli bir pade geçiş yapmak istiyorum. Outlet ürün alasım da yok açıkçası, sıfırları da 1.000 lira üstü.

Uygun fiyatlı klasse Pro serisi var ama met edildiği kadar iyi değil gibi ve baskısı düşük çözünürlü.

Teşekkür ederim hocam. Klasse Pro var bende baskısı gayet iyi bu arada. Bileğimi koyduğum yerin rengi değişmişti bir yerden sonra ve büyük olduğu için değiştirip QCK+ aldım. Aşırı şekilde toz tuttuğu için ve hybrid olduğu için değiştiriyorum şimdi de. Outlet fakat ürün sıfır sadece baskı hatası. Bütçesi 1000 lira olan klasse değil de biraz daha ekleyip spirit of aim almalı kesinlikle.

Sonuna kadar katılıyorum. Fakat genel olarak her şey için ödediğimiz ücretler çok komik maalesef...

Çok uzun vakittir Qck heavy kullanıyorum ama desenli bir pade geçiş yapmak istiyorum. Outlet ürün alasım da yok açıkçası, sıfırları da 1.000 lira üstü.

Uygun fiyatlı Klasse Pro serisi var ama met edildiği kadar iyi değil gibi ve baskısı düşük çözünürlü.

İyi bir pad için minimum 1.500 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef Türkiye'de :)