Bütçe 1.000 TL civarlarında ne kadar aşağısı o kadar iyi. Aktif olarak QCK+ kullanıyorum fakat Speed mouse pade geçmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak tefek defolar. Gözünü dibine sokmadığınız sürece fark etmezsiniz. Bunlar çok F/P.
Bunlar 3-4 ay sonra yavaşlama-kaymama gibi sorunlar yapar mı? QCK+ ye göre nasıldır?
Ufak tefek defolar. Gözünü dibine sokmadığınız sürece fark etmezsiniz. Bunlar çok F/P.
Bunları gördümde klasse yani bilemiyorum. Parolapara+Iyzico ile spirit of aim alabilirim fakat para elime nakit geçmediği için indirimin benim için pek bir önemi kalmıyor açıkçası. Bunlardan birini alacağım muhtemelen.
QCK'dan iyi. 3-4 ay sonrasını bilemiyorum. Longteng için öyle diyorlar ama bunda göremedim. Canlı olarak denediğim bir pad, genel olarak kaliteli.Bunları gördümde klasse yani bilemiyorum. Parolapara+Iyzico ile spirit of aim alabilirim fakat para elime nakit geçmediği için indirimin benim için pek bir önemi kalmıyor açıkçası. Bunlardan birini alacağım muhtemelen.
Bunlar 3-4 ay sonra yavaşlama-kaymama gibi sorunlar yapar mı? QCK+ ye göre nasıldır?
QCK'den iyi. 3-4 ay sonrasını bilemiyorum. Longteng için öyle diyorlar ama bunda göremedim. Canlı olarak denediğim bir pad, genel olarak kaliteli.
Gayet güzel tercih yapmışsın, güle güle kullan. Klassegear kalitedir, üzmez seni.
Türkiye'de birçok markanın mouse padi yok gibi, olanları da çok yüksek fiyatlı. Seçeneklerin bu kadar kısıtlı olması çok kötü.
Çok uzun vakittir QCK heavy kullanıyorum ama desenli bir pade geçiş yapmak istiyorum. Outlet ürün alasım da yok açıkçası, sıfırları da 1.000 lira üstü.
Uygun fiyatlı klasse Pro serisi var ama met edildiği kadar iyi değil gibi ve baskısı düşük çözünürlü.
Sırf iyi bir pad için ödenmesi gereken ücretler çok komik.
Hayırlı olsun. @michaelscofield
İyi bir pad için minimum 1.500 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor maalesef Türkiye'deTürkiye'de birçok markanın mouse padi yok gibi, olanları da çok yüksek fiyatlı. Seçeneklerin bu kadar kısıtlı olması çok kötü.
Çok uzun vakittir Qck heavy kullanıyorum ama desenli bir pade geçiş yapmak istiyorum. Outlet ürün alasım da yok açıkçası, sıfırları da 1.000 lira üstü.
Uygun fiyatlı Klasse Pro serisi var ama met edildiği kadar iyi değil gibi ve baskısı düşük çözünürlü.
Hayırlı olsun. @michaelscofield