Remus Lupin 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Katıldım. İhtiyacı olan birisine çıksın.
Beğendim.Tamamdır çekilişin süresini fazla uzatmıyorum saat 22.00a kadar süre belirledim herkese bol şanslar dilerim çekiliş çark yöntemi ile yapılacaktır başka bir şey istiyorsanız çoğunluğa göre değiştirebilirim.
Yorum olarak katıldım yazmazsanız arkadaşlar beğendim deyin direk oradan bakayım zor olur yoksa çok kişi katılırsa.![]()
Beğendim.Tamamdır çekilişin süresini fazla uzatmıyorum saat 22.00a kadar süre belirledim herkese bol şanslar dilerim çekiliş çark yöntemi ile yapılacaktır başka bir şey istiyorsanız çoğunluğa göre değiştirebilirim.
Yorum olarak katıldım yazmazsanız arkadaşlar beğendim deyin direk oradan bakayım zor olur yoksa çok kişi katılırsa.![]()
Beğendim.
Çekiliş kuralı olarak benim kazanmamı teklif etsem ne olur![]()
Tamamdır çekilişin süresini fazla uzatmıyorum saat 22.00a kadar süre belirledim herkese bol şanslar dilerim çekiliş çark yöntemi ile yapılacaktır başka bir şey istiyorsanız çoğunluğa göre değiştirebilirim.
yorum olarak katıldım yazmazsanız arkadaşlar beğendim deyin direk oradan bakayım zor olur yoksa çok kişi katılırsa.![]()