Konuda Pulsefire Haste 2 Core Wireless önerilmiş. Mithat hoca da Pulsefire Haste derken o önerilen modelden bahsetmeye çalışmış. Konu sahibi kablosuz istiyor, neden kablolu olan Pulsefire Haste'den bahsedilsin ki?
Konuda PulseFire Haste 2 Core Wireless önerilmiş. Mithat hoca da PulseFire Haste derken o önerilen modelden bahsetmeye çalışmış. Konu sahibi kablosuz istiyor, neden kablolu olan PulseFire Haste'den bahsedilsin ki?
Ben @Mithat Berhan hocanın önerisindem bahsediyorum. Kendisi alacak olsa Garanti olması açısından PulseFire Haste alırdım demiş. Neyse uzatmaya gerek yok.
Ben @Mithat Berhan hocanın önerisindem bahsediyorum. Kendisi alacak olsa Garanti olması açısından PulseFire Haste alırdım demiş. Neyse uzatmaya gerek yok.
En azından Rampage vb. türevlerine göre fiyatı uygun gibi duruyor. Malum Hepsiburada'da yeni markalaşmaya çalışan Throne galiba bu tarz bir fareyi 1500-1900 arasına satıyordu.
En azından Rampage vb. türevlerine göre fiyatı uygun gibi duruyor. Malum Hepsiburada'da yeni markalaşmaya çalışan Throne galiba bu tarz bir fareyi 1500-1900 arasına satıyordu.