Pulsefire haste denilmiş düz.
Bu önerilmiş. Wireless işte. Kablosuz versiyon.
Sen haste 2 core'den bahsediyorsun.
Bu önerilmiş. Wireless işte. Kablosuz versiyon.
Sen haste 2 core'den bahsediyorsun.
Daha da ucuz olsun dersen şu olabilir;
Konuda PulseFire Haste 2 Core Wireless önerilmiş. Mithat hoca da PulseFire Haste derken o önerilen modelden bahsetmeye çalışmış. Konu sahibi kablosuz istiyor, neden kablolu olan PulseFire Haste'den bahsedilsin ki?
Modelin ismini kısaltmış işte, bahsetmek istediği model Haste 2 Core Wireless onun da.Ben @Mithat Berhan hocanın önerisindem bahsediyorum. Kendisi alacak olsa Garanti olması açısından PulseFire Haste alırdım demiş. Neyse uzatmaya gerek yok.
Alinmaz. MCU bilgisi yok. O shapede az üstüne XD7 var ve CompX CX52850 kullanıyor.@Toby Fox Sizce Plus modeli alınır mı? Switch'i belirtmemişler, ama daha fazla tıklama ömrü yazmışlar. Pili artıyor ve galiba farklı tasarımı var.
Veya şu fiyata PRO modelini insanlara önerir miydin?
En azından Rampage vb. türevlerine göre fiyatı uygun gibi duruyor. Malum Hepsiburada'da yeni markalaşmaya çalışan Throne galiba bu tarz bir fareyi 1500-1900 arasına satıyordu.
Almak için sormuyorum, tamamen meraktan. Mesela şu sitede şöyle bir şey belirtmiş.Alinmaz. MCU bilgisi yok. O shapede az üstüne XD7 var ve CompX CX52850 kullanıyor.
Huano switch kullanılıyor demeye çalışmışlar.Almak için sormuyorum, tamamen meraktan. Mesela şu sitede şöyle bir şey belirtmiş.
Eki Görüntüle 159079