Konuda PulseFire Haste 2 Core Wireless önerilmiş. Mithat hoca da PulseFire Haste derken o önerilen modelden bahsetmeye çalışmış. Konu sahibi kablosuz istiyor, neden kablolu olan PulseFire Haste'den bahsedilsin ki?

Ben @Mithat Berhan hocanın önerisindem bahsediyorum. Kendisi alacak olsa Garanti olması açısından PulseFire Haste alırdım demiş. Neyse uzatmaya gerek yok.

@Toby Fox Sizce Plus modeli alınır mı? Switch'i belirtmemişler, ama daha fazla tıklama ömrü yazmışlar. Pili artıyor ve galiba farklı tasarımı var.

Veya şu fiyata PRO modelini insanlara önerir miydin?

En azından Rampage vb. türevlerine göre fiyatı uygun gibi duruyor. Malum Hepsiburada'da yeni markalaşmaya çalışan Throne galiba bu tarz bir fareyi 1500-1900 arasına satıyordu.

@Toby Fox Sizce Plus modeli alınır mı? Switch'i belirtmemişler, ama daha fazla tıklama ömrü yazmışlar. Pili artıyor ve galiba farklı tasarımı var.

Veya şu fiyata PRO modelini insanlara önerir miydin?

En azından Rampage vb. türevlerine göre fiyatı uygun gibi duruyor. Malum Hepsiburada'da yeni markalaşmaya çalışan Throne galiba bu tarz bir fareyi 1500-1900 arasına satıyordu.
Alinmaz. MCU bilgisi yok. O shapede az üstüne XD7 var ve CompX CX52850 kullanıyor.

Almak için sormuyorum, tamamen meraktan. Mesela şu sitede şöyle bir şey belirtmiş.

2025-06-30_15-23.webp

Biliyorum yani yine de öneri konusunda ne diyorsunuz? Belki fiyat olarak iyidir, bütçesi artmayanlara öneririm diye aklımda tutmak adına soruyorum.