İyi madem obev'e bakalım.Hayır çok büyük etkisi yok hatta alacağınız ucuz modellerin hiç etkisi olmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Memoya ihtiyacım yok hocam, Tunex bende de var evet, baya kötü.Tuneex bende de var ve ilk ay paslandı. Çok sağlam ama pas işi can sıkıcı. 1500'e çıkarsan memo soğutucu alabilirsin.
Fanlı modeller çok premium bir şey değilse etkili olmuyor. Zaten asıl amaç havalandırma çıkışlarını rahatlatmak olduğu için laptopun altı boş ve yüksek olsa yeterli.
Alüminyum.
Ucuz olması benim de işime gelir. Geçen sene masraf ettim, değmedi. Aldığım ekipmanların yarısını kullanamayacağım.(klavye,hoparlör ve gamepad.)Fanlı modeller çok premium bir şey değilse etkili olmuyor. Zaten asıl amaç havalandırma çıkışlarını rahatlatmak olduğu için laptopun altı boş ve yüksek olsa yeterli.
Alüminyum.
@mortem.dll ve @TANTUNICIK, bende G Helper'de işlemci sıcaklık sınırı koyma yok hocam, Advanced kısmı gelmedi. Her şey güncel, eksiksiz. Neden olabilir?
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Ucuz olması benim de işime gelir. Geçen sene masraf ettim, değmedi. Aldığım ekipmanların yarısını kullanamayacağım.(klavye, hoparlör ve gamepad.)
@mortem.dll ve @TANTUNICIK, bende g Helper'de işlemci sıcaklık sınırı koyma yok hocam, Advanced kısmı gelmedi. Her şey güncel, eksiksiz. Neden olabilir?
Görsel bende yüklenmedi ama normalde olması lazım; eğer biraz kurcalarsanız muhtemelen bulursunuz.
kurcaladim maalesef çıkmıyor.Görsel bende yüklenmedi ama normalde olması lazım; eğer biraz kurcalarsanız muhtemelen bulursunuz.
Yeni konular
-
-
-
-
Bakım Proteinocean ürünlerinde 100 ve 200 TL kupon indirimi!
- Fırsat Ekibi
-
Ev ve Yaşam Pixel Shift kumaş oyuncu koltuğu 8.499 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
-