Bütçe
1000
mümkünse dedim her ihtimale karşı önlem almak için ışıklı bir model varsa tercihimdir.
Solar da bu üründe ekstra aslında işime yarayacak bir özellik değil ama ışığı var.
He zaten komşumuzun çocuğu ya, kıskanıyoruz. Deprem için powerbank önerisi isteyen kişiye, Temu'da satılan, markası belli olmayan, içinde kullanılan malzemeleri belirsiz, zerre güven vermeyen dandik Powerbank'leri tam olarak kıskandığımız için önermiyoruz, değil mi?

https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-10000mah-powerbank-siyah-p-55292275?boutiqueId=681310&merchantId=968?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bende bundan vardı, 5 sene dayandı.
Redmi uzun ömürlü olur mu pek emin olamadım kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse dedim her ihtimale karşı önlem almak için ışıklı bir model varsa tercihimdir.

Solar da bu üründe ekstra aslında işime yarayacak bir özellik değil ama ışığı var.

Redmi uzun ömürlü olur mu pek emin olamadım kullanıyor musunuz?

Yani bence de bana kalırsa ısıklı powerbank alcagnıza 500 lira civarı powerbank alın kaklan 400e zaten kaliteli ışıkları cok rahat bulursunuz.

Yani bence de bana kalırsa ısıklı powerbank alcagnıza 500 lira civarı powerbank alın kaklan 400e zaten kaliteli ışıkları cok rahat bulursunuz.
Çantada ışık bulunduracağım zaten. Dayanıklılık konusunda darbelere karşı önlem almış pek bir model yok. Atılan modellerden biri dayanıklı gözüküyor diğerleri standart powerbank.