Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
BirForumcuKişi
Üstün
Işıklı powerbanki ilk kez duydum ama güvendiğim marka olarak Deji'nin bu ürününe bakabilirsiniz.
Görkem Say
Üstün
Bir tane 20.000 mAh powerbank koyun uzerinde isik olmasin mumkunse. Onun icin ayri bir fener alin, cantaya da yedek pil koyun. Isik icin powerbank ile ugrasmak mantikli degil ve muhtemelen powerbankin enerjisine basta telefon olmak uzere baska seyler icin ihtiyac duyarsiniz. 20.000 mAh alacaksaniz bu butce biraz az tabi.
seeraddar
Yetkin
https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-10000mah-powerbank-siyah-p-55292275?boutiqueId=681310&merchantId=968?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bende bundan vardı, 5 sene dayandı.Ömrü uzun, dayanıklı 10.000 veya 20.000 arası mümkünse ''ışıklı'' bir powerbank arıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
mümkünse dedim her ihtimale karşı önlem almak için ışıklı bir model varsa tercihimdir.Bir tane 20.000 mAh powerbank koyun uzerinde isik olmasin mumkunse. Onun icin ayri bir fener alin, cantaya da yedek pil koyun. Isik icin powerbank ile ugrasmak mantikli degil ve muhtemelen powerbankin enerjisine basta telefon olmak uzere baska seyler icin ihtiyac duyarsiniz. 20.000 mAh alacaksaniz bu butce biraz az tabi.
Solar da bu üründe ekstra aslında işime yarayacak bir özellik değil ama ışığı var.Işıklı powerbanki ilk kez duydum ama güvendiğim marka olarak Deji'nin bu ürününe bakabilirsiniz.
Redmi uzun ömürlü olur mu pek emin olamadım kullanıyor musunuz?He zaten komşumuzun çocuğu ya, kıskanıyoruz. Deprem için powerbank önerisi isteyen kişiye, Temu'da satılan, markası belli olmayan, içinde kullanılan malzemeleri belirsiz, zerre güven vermeyen dandik Powerbank'leri tam olarak kıskandığımız için önermiyoruz, değil mi?
https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-10000mah-powerbank-siyah-p-55292275?boutiqueId=681310&merchantId=968?adjust_t=r7x8wfn_bz3o6ag&adjust_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=x:all_y:all_z:all_t:catalog&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bende bundan vardı, 5 sene dayandı.
Son düzenleyen: Moderatör:
BirForumcuKişi
Üstün
Mümkünse dedim her ihtimale karşı önlem almak için ışıklı bir model varsa tercihimdir.
Solar da bu üründe ekstra aslında işime yarayacak bir özellik değil ama ışığı var.
Redmi uzun ömürlü olur mu pek emin olamadım kullanıyor musunuz?
Yani bence de bana kalırsa ısıklı powerbank alcagnıza 500 lira civarı powerbank alın kaklan 400e zaten kaliteli ışıkları cok rahat bulursunuz.
Çantada ışık bulunduracağım zaten. Dayanıklılık konusunda darbelere karşı önlem almış pek bir model yok. Atılan modellerden biri dayanıklı gözüküyor diğerleri standart powerbank.Yani bence de bana kalırsa ısıklı powerbank alcagnıza 500 lira civarı powerbank alın kaklan 400e zaten kaliteli ışıkları cok rahat bulursunuz.