Bunun termal bakımı da gelmiş. 4xxx modellerinde ekranımız 3 ms olduğundan mıdır? Nedir bilmiyorum ekran kendi kendine ısınıyor o normal diyorlar. Hiç 3 ms ekran kullanmadığımdan ben öyle kabul ettim hızlı geliyor bana. Ama çizim için sRGB oranı kötü 5060 modelinde sRGB olarak daha iyi panel geldi.
Bu sıcaklıklara etki eder mi? Çoğu kişi etmez diyor.
Cihaztv için bayağı etki etmiş. Ben izledim bende de G870 var gerçekten etki etmiş çünkü o laptop macunu yeni değişmediyse 85 86 derece ekran kartı, 80 95 derece arası işlemci sıcaklığına kasası ve içindeki donanımları itibar ile müsait. Global marka cihazların ekran kartlarına bakıyorum, işlemcilerine bakıyorum. İşlemci çok absürt gelmiyor bana ama ekran kartı sıcaklıkalrı 75 dereceyi geçmiyor bizde 86 derece o. Ama izlediğim kadarıyla 82 derecelere çekmiş attığım fanlı soğutucu G870'e. Yani işe yarar, objektif olarak Ali bey denemiş daha büyük nimet olamaz o videodan başka G870 için diye düşünüyorum zira her yeri sponsorlu içerik. Macunu yenileseniz bile ekran kartınız 83 85 derece çalışıyor o cihazda. Haliyle 82 dereceye baya iyi. PTM benzeri macunlar daha da düşürebilir ama sıradan macun yenilemesi benim yaptığım üzere işlemci sıcaklığını etkiliyor bayağı. Bende işlemci yine 100 dereceye gelip throttle yedi ama macunu yenilediğimde o 100 derece eşiğine gelmesi ve throttle yemesi vs. daha uzun sürdü üstüne 100 derece yedikten sonra 70 derecelere kadar iniş gördüm. Bakımı yapılalı çok olduysa tavsiye ederim bakımı da ama yaz sıcaklıklarının etkisi aşırı oluyor.
O size bahsettiğim CihazTV videosu kaldırıldı, o yüzden paylaşamıyorum. Canlı canlı size attığım standı deniyordu o videoda 82 83 derece 90 100W ekran kartı ile oyun oynuyordu ben bile alacağım bu gidişle.Bu sıcaklıklara etki eder mi? Çoğu kişi etmez diyor.
Sizinle ekran kartımız farklı işlemcilerimiz aynı.Bu sıcaklıklara etki eder mi? Çoğu kişi etmez diyor.
Modele ve kasaya göre fanlı soğutuculardan, standlardan alacağınız soğutma performansı değişebiliyor bu yüzden reklam yaparmış gibi cihaztv diyorum ama adam denemiş bizim için sponsorlu gibi de durmuyordu. Keşke o video silinmeseydi.
Son düzenleme: