Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
1.000 TL civarına alabileceğin en mantıklı disk bu olur.
Artı yön:
- Uygun fiyat
- DRAM barındırıyor
- Okuma/yazma hızları gündelik işler ve oyunlar için yeterli
- Yazılım desteği bulunuyor
Eksi yön:
- SLC önbelleği çok düşük
- Kontrolcüsü biraz yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor
ProfesorGoktug
Becerikli
GA-A320M-S2H anakartım var. Bu anakarta uyumlu, 1.000 TL civarında M.2 SSD önerisi arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
yusufumm07
Üstün
https://share.google/9J0eNYdYml3e5Dn60 Biraz bütçeyi aşıyor ama işini görür kalitelidir
@yusufumm07, evet kaliteli disk, genel performansa bakarsak Exceria G2'den de çok daha hızlı bir disk ancak anakart PCIe 3.0 destekli. Bu hızlara erişemeyecek. Exceria yeterli.
ProfesorGoktug
Becerikli
Hayırlı olsun.Teşekkürler öneriler için. Hepsiburada’dan Kioxia G2’yi satın aldım.
@Caner Uncu Kusura bakmayın tekrar rahatsız ediyorum. SSD elime ulaştı, sistemime taktım. Hızları belirtildiği gibi çıktı. Kioxia’nın bir uygulaması var mış, orada firmware güncellemesi yapmam gerektiğini söylüyorlar. Sizce yapmalı mıyım? Şu anda ECFA 17.1 sürümünde görünüyor, uygulama 17.3 sürümüne güncelleyebileceğimi söylüyor. Ayrıca “Format NVMe” diye bir pencere var, bu ne işe yarıyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, öncelikle güle güle kullan. FW güncellemesini yapman şart değil, eğer bir sorun yoksa kalabilir. ''Format NVMe'' penceresi nerede, ekran görüntüsü ekleyebilir misin?
Merhaba, öncelikle güle güle kullan. FW güncellemesini yapman şart değil, eğer bir sorun yoksa kalabilir. "format NVMe" penceresi nerede, ekran görüntüsü ekleyebilir misin?
Format NVMe seçeneği SSD'yi tamamen sıfırlamak içinmiş hocam. O zaman FW güncellemesi yapmıyorum.