Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Mi Band 9 alabilirsin bence. Gayet güzel. Saat değil de bileklik tabii ama bu bütçeyle saat zor zaten.
Bütçeni aşıyorsa Mi Band 8’e de bakabilirsin.
Bütçeni aşıyorsa Mi Band 8’e de bakabilirsin.
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Mi Band 9 alabilirsin. Gayet güzel bir bileklik yani renk olarak siyah istersen fiyatlar 1.500'e kadar çıkabilir ama renge takılmadığın takdirde şu an 1000 TL civarında mavi rengi var. Kordonları zaten değiştirebilirsin de bilekliğin kasası mavi oluyor. Eğer bu da olmazsa Mi Band 9 Active alabilirsin onun fiyatı daha da düşük 750 TL civarlarında aradaki fark batarya ekran boyutu (Band 9 1.62 inç, 9 Active 1.47 inç), yine belirttiğin işlevleri görecektir. Eğer aradaki farkları görmek istersen şöyle bir karşılaştırma bırakıyorum : https://www.epey.com/akilli-saat/ka...aomi-smart-band-9_xiaomi-smart-band-9-active/1.000 TL kadar bütçem var makul derecede bütçemi esnetebilirim. Basit spor takibi(nabız, koşu, yürüyüş gibi) verileri verebilecek akıllı saat arıyorum. Telefonum Xiaomi marka.
0xraptoRwave
Üstün
Akıllı saatte çok bir seçeneğiniz yok ama üstteki arkadaşların dediği gibi akıllı bilekliklere bakabilirsiniz. Bir tane Haylou Solar Lite modelini buldum.
Son düzenleyen: Moderatör: