Baska bir alternatifi var midir peki?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
2-3 ay sonra basmama sorunu verecek isimlerini bile yeni duyduğum klavyeler, bence böyle markaları önermeyelim.
Ben 2. el alinir mi diye bir sey sormadim. Ayrica butce o kadar ciksaydi boyle bir konu acmazdim. Oneri istiyorum, alinir mi alinmaz mi degil.Klavye 2. el almanızı kesinlikle önermem daha fazla bütçe ekleyebilme ihtimaliniz var mı? Sadece çöpleri alabilirsiniz bu bütçede, 2000-3000 arasında çok sexy ve kaliteli klavyeler var, konfor açısındanda geliştiriyor ve 1 sene life spanda ekliyordur klavyeye eğer bütçe eklerseniz.
Ben 2. el alınır mı diye bir şey sormadim. Ayrica bütçe o kadar ciksaydi boyle bir konu acmazdim. Oneri istiyorum, alınır mı? Alinmaz mi degil.
Tamamdır ben bulabilirsem bulacağım bir klavye.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ssoulstealler59
Uzman
Kimde basmama sorunu olmuş kanıtlayabilir misin? Ayrıca 1000 liralık üründe de bir zahmet çift basma falan olsun pek kaliteli bir ürün beklemeyin bu fiyat bandında en kaliteli ürün bu. Ayrıca markanın nesi kötüymüş de böyle atıp tutabiliyorsun?2-3 ay sonra basmama sorunu verecek isimlerini bile yeni duyduğum klavyeler, bence böyle markaları önermeyelim.
Servis var mı?Kimde basmama sorunu olmuş kanıtlayabilir misin? Ayrıca 1000 liralık üründe de bir zahmet çift basma falan olsun pek kaliteli bir ürün beklemeyin bu fiyat bandında en kaliteli ürün bu. Ayrıca markanın nesi kötüymüş de böyle atıp tutabiliyorsun?
Ssoulstealler59
Uzman
Kendi resmi servisi yok ancak aldığınız siteden teknik servise kolayca gönderebilirsiniz.
bimmousekacakcisi
Uzman
Eyooso Z11 ikinci el olarak önerebilirim ben 800TL'ye almıştım %60 klavye işimide görüyor tek sıkıntı F tuşlarını FN1 ile basıyor olman GTA RP ya da MC oynarken zorlanabilirsin.