Tesekkur ederim hocam.
Hocam QCY T13 alsam olur mu? Önerdiğiniz Soundpeats Q3 Pro 200 TL daha pahalı. @Simon
Son düzenleme:
Olur. T13'u ben kullandim. Fena degil. İstersen QCY Buds'a bakabilirsin. Neredeyse aynilar fakat daha ucuz.Tesekkur ederim hocam.
Hocam QCY T13 alsam olur mu? Önerdiğiniz Soundpeats Q3 Pro 200 TL daha pahalı. @Simon
Olur. T13'u ben kullandim. Fena degil. İstersen QCY Buds'a bakabilirsin. Neredeyse aynilar fakat daha ucuz.
Olur. T13'u ben kullandim. Fena degil. İstersen QCY Buds'a bakabilirsin. Neredeyse aynilar fakat daha ucuz.
ANC onemliyse T13 ANC bakmani oneririm.Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam bu attığınız QCY Buds'da ANC yok galiba, ANC olan versiyonu ise https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-qcy-buds-ht15-tws-kulak-ici-fiyati,1026789188.html bu, hangisini almam daha mantıklı olur?
Ben HT15'i denemedim. Fakat T13'un mikrofonu orta.Hem ANC hem de mikrofonuyla iyi bilinen bir şey var mı hocam, T13 dediğim gibi abim kullanıyor ve ANC konusunda memnun ama mikrofonu kullanmadığı için çok fikrim yok.