Bütçe
1.000 TL
Makaleler
1
Yer
Düzce
Merhabalar,

Bütçem fazla yok. Ekran kartım RGB'siz ve kötü gösteriyor, masanın üstünde şekilli göstermesi için böyle bir arayışa girdim. Hangi modeli ve en uygun fiyatlısını önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Bütçem fazla yok. Ekran kartım RGB'siz ve kötü gösteriyor, masanın üstünde şekilli göstermesi için böyle bir arayışa girdim. Hangi modeli ve en uygun fiyatlısını önerirsiniz? Teşekkürler.
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1650 OC: 1000 TL civarına bulabileceğiniz bu model, iyi bir performans sunarken estetik açıdan da hoş bir tasarıma sahip. RGB aydınlatma özellikleri mevcut.

- MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS: Bu model de uygun fiyatlı ve RGB desteği ile masaüstünüze görsel bir estetik katabilir. Fiyatı 1000 TL'nin altında.

- Gigabyte GeForce GTX 1650 Gaming OC: Hemen hemen benzer fiyat aralığında olan bu kart, dinamik RGB aydınlatma ile birlikte gelir ve iyi bir performans sağlar.

- ZOTAC GeForce GTX 1650 Twin Fan: Uygun fiyatlı ve iyi soğutma özellikleriyle tercih edilebilir. RGB desteği ile de masanızda etkileyici bir görüntü sunar.

Alım Yolunda Dikkat Edilmesi Gerekenler:
  • Almayı düşündüğünüz kartın RGB özelliklerini kontrol edin, bazen farklı versiyonları olabilir.
  • Satın alacağınız yerin güvenilir olduğundan emin olun ve iade politikalarını gözden geçirin.
  • Kartın sistem gereksinimlerinizi karşıladığından emin olun.

Bu öneriler arasından tercihinizi yaparak ihtiyacınıza uygun bir ekran kartı seçebilirsiniz. Romanızda görsellik arıyorsanız, RGB aydınlatmasının keyfini çıkarabilirsiniz!