Bütçe
1.000 TL

Ozi2658

Becerikli
Arkadaşlar PC'de klavye ile oyun oynamayı sevmiyorum, o yüzden oyunlarım bir köşede duruyor. Normalde DualSense veya Xbox kontrolcüsü almayı düşündüm ama bence 5K fazla. O yüzden F310 almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'da 1.000 TL'ye buldum. Kullanan varsa almamı önerir misiniz? Bir de alınca yüklemem gereken driver vs. şeyler var mı? Bir de ayar yapma işi nasıl oluyor bu kolda?

Gamepad pek takip ettiğim bir kategori değil, tek söyleyebileceğim F310'un alınmaması gerektiği. Bildiklerimden öneri yapacak olursam da 2. el 8BitDo Ultimate C veya Xbox 8. nesil bakabilirsin.

Anladım hocam. 2. el pek almayı düşünmem genel olarak bu tarz şeylerde. Arkadaşımdan dediğine göre az kullanılmış 2 yıldır onda olan F310 kontrolcüsünü 400-500 TL'ye almak ne kadar mantıklı?

Alınmaz. Çöp kol. 2. el Fantech, Shooter 3 veya 8BitDo 2C bakın derim.

Anladım hocam. 2. el pek almayı düşünmem genel olarak bu tarz şeylerde. Arkadaşımdan dediğine göre az kullanılmış 2 yıldır onda olan F310 kontrolcüsünü 400-500 TL'ye almak ne kadar mantıklı?

Acele işin yoksa değmez biraz daha para biriktirip sıfır bir shooter 3 yapıştırın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aslında haklsınız Wraith de bu tarz konularda güzel işler yapıyor. Linkli bir şekilde 1.5-2K ya önerebileceğiniz kontrolcü var mı?

Wraith Outlet'ten teşhir Shooter 3 alabilirsin. Ben öyle yapmıştım. F310 tarihi eser çöp bir ürün.

Bunu kablolu kullanılabiliyor muyum?