AdvocateD
Becerikli
Yok komple direksiyon seti almayın yani diyorum
Yok komple direksiyon seti almayın yani diyorum
Shipping çözülürse Ultra'yı aldırır geçerim ya. Zaten günde taş çatlasın 1.5-2 saat oynarım herhalde.Yok komple direksiyon seti almayın yani diyorumBunlar çabuk arıza verebilen, arıza verdiğinde de TR de tamir edecek kimseyi bulamayacağınız ürünler. TR'den garantili PXN V10 Pro/Ultra alın alacaksanız. En azından Direct Drive'dır. Yurtdışından da başka ihtiyacınız olan bir ürün varsa onu alın derim.
Hepsi Padova'ya ortalama 2.5-3 saatlik uzaklıkta.CSL DD QR2 Ready2Race Bundle (5 Nm) | FANATEC hocam çevrende 2 el satan dükan ya da satan mağaza varsa bakabilirsin hem de ile de 8 nm yükseltirsin. Yani alacak Max böyle bir şey al değilsin.
33K burada sıkamam. Padova'da bulamamıştık başta bu arkadaşı zaten, sorayım gene.
33k mı? Pahalıymış orada ya, burada 21'e getirebiliyorum. Güney Kıbrıs'tır gibi düşünmüştüm.Hepsi Padova'ya ortalama 2.5-3 saatlik uzaklıkta.
33K burada sıkamam. Padova'da bulamamıştık başta bu arkadaşı zaten, sorayım gene.
Burada 33 orada 22.33k mı? Pahalıymış orada ya, burada 21'e getirebiliyorum. Güney Kıbrıs'tır gibi düşünmüştüm.
Yeni uyandım. Kusura bakmayın, anlamadım.
Yeni uyandım. Kusura bakmayın, anlamadım.
R3 16 demediniz mi? R5 serisi en fazla 20-22'ye kadar çıkması gerekiyor. Dediğiniz sitede varsa mantıklı olur gibime geldi de.