Arkadaşlar PC'de klavye ile oyun oynamayı sevmiyorum, o yüzden oyunlarım bir köşede duruyor. Normalde DualSense veya Xbox kontrolcüsü almayı düşündüm ama bence 5K fazla. O yüzden F310 almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar'da 1.000 TL'ye buldum. Kullanan varsa almamı önerir misiniz? Bir de alınca yüklemem gereken driver vs. şeyler var mı? Bir de ayar yapma işi nasıl oluyor bu kolda?
Gamepad pek takip ettiğim bir kategori değil, tek söyleyebileceğim F310'un alınmaması gerektiği. Bildiklerimden öneri yapacak olursam da 2. el 8BitDo Ultimate C veya Xbox 8. nesil bakabilirsin.
Gamepad pek takip ettiğim bir kategori değil, tek söyleyebileceğim F310'un alınmaması gerektiği. Bildiklerimden öneri yapacak olursam da 2. el 8BitDo Ultimate C veya Xbox 8. nesil bakabilirsin.
Anladım hocam. 2. el pek almayı düşünmem genel olarak bu tarz şeylerde. Arkadaşımdan dediğine göre az kullanılmış 2 yıldır onda olan F310 kontrolcüsünü 400-500 TL'ye almak ne kadar mantıklı?
Anladım hocam. 2. el pek almayı düşünmem genel olarak bu tarz şeylerde. Arkadaşımdan dediğine göre az kullanılmış 2 yıldır onda olan F310 kontrolcüsünü 400-500 TL'ye almak ne kadar mantıklı?
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...