Var. Bir ton modu var yazılımda ayarlarsın. Yazılıma girebilmek için kablolu kullanmak gerekiyor. Ayarları yaptıktan sonra istersen tekrar 2.4'e geçebilirsin.Adamsın. Bir de hani bir tuşa basında o tuşun sırası yanma özelliği var değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Var. Bir ton modu var yazılımda ayarlarsın. Yazılıma girebilmek için kablolu kullanmak gerekiyor. Ayarları yaptıktan sonra istersen tekrar 2.4'e geçebilirsin.
Bu klavye iyiymiş bayağı. Site güvenli ise alacağım.
Site ürünü sıfır şekilde yollar. Fakat satış sonrası desteği pek iyi değil. Bozulursa dareu globale yazarsın, sorunu çözerler. Dareu global bayağı yardımcı oluyor bu konuda birkaç arkadaşıma bozuk olan klavyeyi istemeden yenisini yollamıştı.Bu klavye iyiymiş bayağı. Site güvenli ise alacağım.
KS
KS
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Site ürünü sıfır şekilde yollar. Fakat satış sonrası desteği pek iyi değil. Bozulursa dareu globale yazarsın, sorunu çözerler. Dareu global bayağı yardımcı oluyor bu konuda birkaç arkadaşıma bozuk olan klavyeyi istemeden yenisini yollamıştı.
Kaydettim. Karta para koyacağım. Almak için can atıyorum.
Bu arada kargo parasını kapıda ödüyorsun haberin olsun. Kampanyalı ürünlerde kargo ücreti. Klavyenin fiyatı normalde 1700 civarı falan.Kaydettim. Karta para koyacağım. Almak için can atıyorum.
Lenovo'nun garibanlık