PowerColor RX 9060 XT ekran kartım var, monitörüm ise 180 Hz ve şimdiye kadar kutudan çıkan HDMI kablosu ile kullandım. Verdiği performanstan memnun değilim. 180 Hz için yeterince akıcı değil sanki. DP kablosu arıyorum. Ekteki DP'yi gördüm, 1.4'müş ve ekran kartım 1.2 destekliyormuş sanırım. HDMI'dan daha iyi performans verir mi? 1.000 TL'ye kadar kablo önerebilir misiniz?
Hocam dün bilgisayarın ekranı aniden karardı. Monitör açıktı düğmesi hala beyaz yanıyordu ama görüntü yoktu. Kasa da normal çalışıyordu. Restart atınca düzeldi. İyice ayrıntı vereyim ki yardımcı olabilen arkadaşlar anlayabilsin. Başka bir forum sitesine aynı postu atıyordum açıkçası. Bir yere tıkladığım anda oldu. Arkada wp web açıktı. ChatGPT HDMI'ya da o forumun fazla GPU kullanması olabilir dedi. Zaten PC 12 saatten fazla açıktı fazla yüke binmişti 70 derecelerde geziyordu. Sebebi nedir bilginiz var mı? Ayrıca attığınız ürün çok iyi Ugreen'e de aşırı güvenirim çok teşekkür ederim ama bu olaydan sonra PSU + ram için para biriktireyim dedim. Daha düşük bir ürün atma şansınız var mı?