Bütçe biraz daha artarsa bunu alabilirsin, şahsen ben kullandım sorun yaşamadım. Belirttiğin bütçede altında olsun veya tam bütçede olsun kol bulamadım.

İkinci el olur mu? Yoksa bu bütçeye üzer.

Bütçe biraz daha artarsa bunu alabilirsin, şahsen ben kullandım sorun yaşamadım. Belirttiğin bütçede altında olsun veya tam bütçede olsun kol bulamadım.
Epey dandik hocam; hem de elde duruşu bile sıkıntı, kavranmıyor. Ayrıca bozulma garantili. Tuş hissiyatı da berbat.

Allah aşkına şunu önerip durmayın kardeşim. Piyasadaki diğer modeller hakkında bilginiz yoksa pas geçin konuyu. Adam bunu gidip alacak, sonra arkanızdan bir ton sayacak mutlu mu olacaksınız? :D

Bu bütçelere en çok önerilen, en mantıklı gamepadler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah aşkına şunu önerip durmayın kardeşim. Piyasadaki diğer modeller hakkında bilginiz yoksa pas geçin konuyu. Adam bunu gidip alacak sonra arkanızdan bir ton sayacak mutlu mu olacaksınız :D

Bu bütçelere en çok önerilen en mantıklı gamepadler.

Dostum, piyasa hakkında bilgim var merak etmeyin. Bilmediğim markaları şahsen eve bile sokmam. Neyin ne olduğu belli olmayan markaları kullanmak tercihim değil. Uzun yıllar boyunca bu modeli kullandım, hiçbir problem yaşamadım. Konu sahibi ikinci el istemiş olsa ikinci el önerirdim. Konu sahibinin tercihi hemen karar vermez zaten eğer bilinçli kullanıcısıysa. Bu bütçede fazla bir şey beklememek gerekiyor. Piyasa hakkında bilginiz vardır umarım. Ayrıca normal bir öneri niye bu kadar sinirlendiniz? Önerinizi yapın geçin, terslemenize gerek yok.

Dostum, piyasa hakkında bilgim var merak etmeyin. Bilmediğim markaları şahsen eve bile sokmam. Neyin ne olduğu belli olmayan markaları kullanmak tercihim değil. Uzun yıllar boyunca bu modeli kullandım hiçbir problem yaşamadım. Konu sahibi ikinci el istemiş olsa ikinci el önerirdim. Konu sahibinin tercihi hemen karar vermez zaten eğer bilinçli kullanıcısıysa. Bu bütçede fazla bir şey beklememek gerekiyor. Piyasa hakkında bilginiz vardır umarım.

Piyasa hakkında bilgim olduğu için 10 yıllık tuş hissiyatı, kötü joysticklerinin drift yapma ihtimali yüzde 1 milyon olan bir gamepad önermiyorum.

Attığım Secuzi modeli çok kullanılan ve bilinen Aolion K20 modelinin (EasySMX X15) bir Türk firması tarafından kendi markasının basılmış hali. OEM'ini biliyoruz yani tek farkı fason üretim olması. Fason üretim replika demek değildir.

Logitech'ten başka marka bilmediğiniz için 300 TL'lik ürünlerini bu fiyata satıyorlar zaten. Hall effect stickli en kötü gamepad dahi Logi F310-F710'dan daha iyidir!

Bilginiz olmadığı konuda sosyal ana sayfada görüp insanları yanlış yönlendirmenize sinir oldum.

Bu F710 denen illeti 2014'de almıştım. Bağlantı hataları mı dersin L2 R2 tuşlarının kendi kendine oksitlenmesi mi dersin tuş hissiyatının berbat olması mı dersin joystick'lerin erimesi mi dersinn hepsi karşına çıkacak.. Kendini bilinçli tüketici gibi tanıtan kişilerin tuzağına düşmeyin paranızı biriktirin en kötü xbox 9.nesil yapıştırsınız..

Bu F710 denen illeti 2014'de almıştım. Bağlantı hataları mı dersin L2 R2 tuşlarının kendi kendine oksitlenmesi mi dersin tuş hissiyatının berbat olması mı dersin joystick'lerin erimesi mi dersinn hepsi karşına çıkacak.. Kendini bilinçli tüketici gibi tanıtan kişilerin tuzağına düşmeyin paranızı biriktirin en kötü xbox 9.nesil yapıştırsınız..
Hocam mesaja çok güzel başladınız ama sonunu kötü bitirdiniz :D Konsolda kullanmak zorunda değilseniz ne Dualsense ne de Xbox 9. Nesil gamepadlerin mantıklı bir tarafı yok. 3 tane orijinal özel seri 9. nesil kontrolcü aldım ikisinin 2 ay olmadan LB tuşu kırıldı. Diğerinin de birkaç ay sonra stickleri drift yapmaya başladı. Özellikle futbol oyunu oynuyorsanız hall effect stickler şart!

2026 yılına girerken bir gamepad alacağımız zaman ilk bakmamız gereken hall effect stickleri var mı yok mu, varsa bariz gecikmeleri var mı? İkinci olarak da tercihen mekanik A B X Y ve LB+RB tuşlu olması. Membran olursa da gecikmesinin düşük olması.

Hocam mesaja çok güzel başladınız ama sonunu kötü bitirdiniz :D Konsolda kullanmak zorunda değilseniz ne Dualsense ne de Xbox 9. Nesil gamepadlerin mantıklı bir tarafı yok. 3 tane orijinal özel seri 9. nesil kontrolcü aldım ikisinin 2 ay olmadan LB tuşu kırıldı. Diğerinin de birkaç ay sonra stickleri drift yapmaya başladı. Özellikle futbol oyunu oynuyorsanız hall effect stickler şart!

2026 yılına girerken bir gamepad alacağımız zaman ilk bakmamız gereken hall effect stickleri var mı yok mu, varsa bariz gecikmeleri var mı? İkinci olarak da tercihen mekanik A B X Y ve LB+RB tuşlu olması. Membran olursa da gecikmesinin düşük olması.
Dikkat ettiyseniz yazının sonunda ''en kötü'' dedim :) Spesifik bir öneride bulunmadım. Bu kadar detaylı gamepad gurmesi değiliz en nihayetinde :) Logi F710 önerisini görünce tüylerim diken diken oldu cevap verme ihtiyacı duydum.. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..

@AdvocateD Selam hocam tekrar ben. Az önce ATK Battle Axe Pro satın aldım birkaç videoda gördüm övmüşler falan sonrasında aklıma sen geldin. Sen de tamam dersen paramızı havaya atmadık diyebileceğim :)

Son düzenleme: