Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
Hızlı mı seversiniz?
Hybrid mouse pad kullanıyorum Low sens oyuncusuyum hızlı olursa iyi olur.
X-Raypad Jade - Universal Dot Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendil
Stok bekleyin buna.
Hybrid mouse pad kullanıyorum Low sens oyuncusuyum hızlı olursa iyi olur.
gpx2 de kullanmıştım bu skatezleri biraz kontrol hissiyatı vardı pek sevememiştim
![]()
X-Raypad Jade - Universal Dot Skates
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendilwraithesports.com
Stok bekleyin buna.
Stok geldi taktım 4 üste 4 alta hariks oldu çok teşekkürler üstüne mouse hafifledi sanki.
Son düzenleme:
gurkank
Uzman
Merhaba. Aynı mouse u kullanıyorum Spirit of aim hybrid mousepad aldım fakat biraz az kayıyor gibi. CS2 1600dpi ve 0.47 sens oynuyorum. Bir kaç sorum olacak.gpx2 de kullanmıştım bu skatezleri biraz kontrol hissiyatı vardı pek sevememiştim
Stok geldi taktım 4 üste 4 alta hariks oldu çok teşekkürler üstüne mouse hafifledi sanki.
Sizin mouseunuzun skatezleri ne kadar süre sonra aşındı. Ben mouse u alalı 8 ay oldu yaklaşık. Üzerinde kılcal çizikler var.
Bir diğer sorum da kaç hz de kullanıyorsunuz?
Merhaba. Aynı fareyi kullanıyorum spirit of aim hybrid mouse pad aldım fakat biraz az kayıyor gibi. CS2 1600DPI ve 0.47 sens oynuyorum. Birkaç sorum olacak.
Sizin mouseunuzun skatezleri ne kadar süre sonra aşındı. Ben fareyi alalı 8 ay oldu yaklaşık. Üzerinde kılcal çizikler var.
Bir diğer sorum da kaç Hz de kullanıyorsunuz?
Merhaba,
Bende sizin yaptığınız aynı kombin ile oynuyordum fakat CS2 de 800 DPI 0.65 sens oynuyordum dediğiniz gibi mouse dönmüyor alta ki skatezler alanı büyük olduğu için arada sorun yaşıyrodum ben şubatta almıştım bu ay değiştim daha devam ederdi fakat cidden bazen çamur gibi hissettiriyordu, 800 DPI oynadığım için genellikle 2K Hertz'de oynuyorum.