Bütçe
1.000 TL

semozin

Uzman
Merhaba,

Razer Viper V3 Pro için dot skatez önerisi verir misiniz? Ürünü çok seviyorum fakat altındaki skatezler büyük ve bazı mikro hareketlerimi çok etkilediğini düşünüyorum. Dot skatez önerileriniz nelerdir?

gpx2 de kullanmıştım bu skatezleri biraz kontrol hissiyatı vardı pek sevememiştim

Stok bekleyin buna.

Stok geldi taktım 4 üste 4 alta hariks oldu çok teşekkürler üstüne mouse hafifledi sanki.

Son düzenleme:
gpx2 de kullanmıştım bu skatezleri biraz kontrol hissiyatı vardı pek sevememiştim

Stok geldi taktım 4 üste 4 alta hariks oldu çok teşekkürler üstüne mouse hafifledi sanki.
Merhaba. Aynı mouse u kullanıyorum Spirit of aim hybrid mousepad aldım fakat biraz az kayıyor gibi. CS2 1600dpi ve 0.47 sens oynuyorum. Bir kaç sorum olacak.
Sizin mouseunuzun skatezleri ne kadar süre sonra aşındı. Ben mouse u alalı 8 ay oldu yaklaşık. Üzerinde kılcal çizikler var.
Bir diğer sorum da kaç hz de kullanıyorsunuz?

Merhaba. Aynı fareyi kullanıyorum spirit of aim hybrid mouse pad aldım fakat biraz az kayıyor gibi. CS2 1600DPI ve 0.47 sens oynuyorum. Birkaç sorum olacak.
Sizin mouseunuzun skatezleri ne kadar süre sonra aşındı. Ben fareyi alalı 8 ay oldu yaklaşık. Üzerinde kılcal çizikler var.
Bir diğer sorum da kaç Hz de kullanıyorsunuz?

Merhaba,

Bende sizin yaptığınız aynı kombin ile oynuyordum fakat CS2 de 800 DPI 0.65 sens oynuyordum dediğiniz gibi mouse dönmüyor alta ki skatezler alanı büyük olduğu için arada sorun yaşıyrodum ben şubatta almıştım bu ay değiştim daha devam ederdi fakat cidden bazen çamur gibi hissettiriyordu, 800 DPI oynadığım için genellikle 2K Hertz'de oynuyorum.