Bütçe
1.000.000 civarı

ExellionTR

Başarılı
1 milyon civarına sedan sorunsuz bir araç bakıyorum. Duruma göre 1.2 milyona kadar esneyebilirim ama daha uygun olursa iyi olur. Mümkünse 200.000 km altında olmalı. Ağırlıklı olarak ve her gün şehir içi, yılda birkaç kez ise uzun yolda kullanılacak. Yılda ortalama 15-17 bin km civarı ancak yapılır. Aklımda S60, Focus ve bir ihtimal 1.6 CDTI Insignia Grand Sport var. Doluluğundan ve segmentinden dolayı S60'a daha yakın gibiyim. Al - satçı, sürekli araç yenileyen biri değilim, sorunsuz olduktan sonra en az 3-4 sene binilecek. Egea, Clio, Corsa gibi küçük ve konfor / yalıtım olarak zayıf araç önermeniz sevinirim.

Araştırdıktan sonra aşağıdaki modelleri ve motorları buldum. Öneriniz nedir? Kullanan / tecrübesi olan arkadaşlar yorumlayabilirse çok sevinirim. İyi sosyaller.
  • 2015 - 2018 Volvo S60 1.5 T3 ( V40'lar da var ama detaylı araştırmadım )
  • 2017 - 2018 1.6 CDTI Grand Sport T Excellence
  • 2019 - 2020 Ford Focus 1.5 TDCi Titanium
@Eagles Hocam müsait bir vaktinizde fikrinizi almak isterim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Benim inceleme ile alakalı bir sorum olacak aynı bütçelerde ben de araba bakıyorum fakat yazdığınız model aralıklarında düşük km 1.5 M'dan aşağı göremedim sarı sitede, siz bu bütçeyle bu model arabaları nerede incelediniz? Ben de bakmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Benim inceleme ile alakalı bir sorum olacak aynı bütçelerde bende araba bakıyorum fakat yazdığınız model aralıklarında düşük km 1.5 M'dan aşağı göremedim sarı sitede, siz bu bütçeyle bu model arabaları nerede incelediniz bende bakmak isterim,

Sarı siteden bakıyorum ben de. Filtreleyin göreceksiniz. düşük km'den kastınız 50-60 bin ise yok dediğiniz gibi. 130-160 bin km civarlarına bakın.

Alternatif olarak Skoda Octavia ve Audi A3 öneririm hocam.

A3 düşünmüyorum, bu fiyatlardaki A4'ler de boş ve yüksek Km'li oluyor, bütçem artsa A5 bakardım ama olmadı. Aynı şekilde F30 da düşünmüyorum biri gelir BMW al der şimdi şimdiden buraya yazmış olayım :D Octavia'lara ve Scala'ya da bir göz atacağım. Yukarıda belirttiğim arabalar için açtım konuyu.

A3 düşünmüyorum, bu fiyatlardaki A4'ler de boş ve yüksek Km'li oluyor, bütçem artsa A5 bakardım ama olmadı. Aynı şekilde F30 da düşünmüyorum biri gelir BMW al der şimdi şimdiden buraya yazmış olayım :D Octavia'lara ve Scala'ya da bir göz atacağım. Yukarıda belirttiğim arabalar için açtım konuyu.
Anladım hocam. Alternatif olsun diye önerdim. Bahsettiğiniz araçlar hakkında bilgim yok. Octavia ve A3'ü uzun süre kullandım. Merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz.

Son nesil Octavia'lar dışındaki Octavia'lar alınabilir. Yenileri rezalet açıkçası trim sesleri malzeme kalitesi olarak.

Volvo S60 hakkında bilgim yok ancak herhangi bir kroniği yoksa zaten karşılaştırmanın galibi olur.

Anladım hocam. Alternatif olsun diye önerdim. Bahsettiğiniz araçlar hakkında bilgim yok. Octavia ve A3'ü uzun süre kullandım. Merak ettiğiniz olursa sorabilirsiniz.

Octavia'dan bahsedebilirseniz memnun olurum. 1.6 TDI mı kullandınız? Yalıtım / konfor, yakıt tüketimi, bakımlar ( kroniği var mı vs. ) hakkında bilgi alabilirim. Bütçem aralığında 2017 - 2019 aralığındaki araçlar uyuyor.

Son nesil Octavia'lar dışındaki Octavia'lar alınabilir. Yenileri rezalet açıkçası TRIM sesleri malzeme kalitesi olarak.

Volvo S60 hakkında bilgim yok ancak herhangi bir kroniği yoksa zaten karşılaştırmanın galibi olur.

1.5 T3 Volvo'nun kendi ürettiği motor, görünürde bir kroniği yok. Şanzıman da aynı şekilde, geartronic sorunsuz çalıştığı söylenmiş, Powershift gibi değil.
Katılıyorum. 1.0 gibi düşük hacimli araçları istemiyorum zaten, daha dün 10 tane bayi gezmişimdir, maalesef yeni nesil arabalar tenekeden ibaret. Ne kalite ne konfor kalmamış kocaman ekran + bol bol plastik parçadan ibaret. Üstelik 2 milyon bandında fiyatlar isteniyor, yazık.

Sarı siteden bakıyorum ben de. Filtreleyin göreceksiniz. düşük km'den kastınız 50-60 bin ise yok dediğiniz gibi. 130-160 bin km civarlarına bakın.
Tamamdır düzelttim bende bakıyorum dediğim gibi ama araba işi çok sıkıntı ya bütün opsiyonlar birbirine çok yakın karar vermek çok zor umarım gönlüne göre bulabilirsin