1-2 ay içinde yeni X870 veya X870E anakart çıkar mı?

Bu konuda ikna oldum ancak bir şey daha fark ettim. Hocam bu anakartın işlemci soketi ters Şu an Rog Ryujin III Ekstreme kullanıyorum onun ekranı düz duracak mı bu anakartı takarsam?

X870 alsam kaç yıl kullanırım ama B850 alsam nasıl olacak sistemler hepsi güçlü gen5 var ısınmaları vs diyorlar ama hiç görmedim 60 Max oluyordu.

Bu konuda ikna oldum ancak bir şey daha fark ettim. Hocam bu anakartın işlemci soketi ters Şu an Rog Ryujin III Ekstreme kullanıyorum onun ekranı düz duracak mı bu anakartı takarsam?
O en son düşüneceğin şey, halledilir o. Bu kart tükenecektir, ABD pazarında bile tükendi direkt. Scalperlerin eline düştü.

Halledileceğinden emin olursam hemen almaya çalışacağım. Ancak ondan emin olmam lazım sonuçta görüntüyü önde tutuyorum biliyorsun.
Bu kart çok durmaz dediğim gibi, alabilirsen al bütçe varsa, beyaz istemiyor muydun zaten ben mi yanlış hatırlıyorum. AM5 için biçilmiş kaftan bu kart.

Al-satçılar da hücum edecektir bu karta, ne zaman piyasaya düştü bilmiyorum ama çok durmaz. ABD pazarında durmadı.

Benim için görüntü de ön planda birisi için birinden vazgeçemem.
İki seçeneğin var ya E-E'yi beyaza boyıcaksın ya bunu alacaksın seçimini ona göre yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…