Yer
Amasya, Türkiye
2025 Opel Combo 1.5 Dizel Essential Manuel'i tanıdığım olan bir bayi 1.040.000 TL'ye ayarladı. Bilmeyenler için Fiat, Peugeot, Opel, Citroen gibi markalar PSA grubunda. Motor, şanzıman gibi seçenekleri tamamen aynı.

Örnek olması açısından link bırakıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-0-km-20-faturali-1.79-kredi-1228437954/detay

İkinci el araç alma taraftarı değilim; kim bilir nasıl kullanıldı, bakımları zamanında yapıldı mı, çoluk çocuğun eline geçti mi..

Sedan, Hatchback, SUV, Van fark etmiyor. Benzer fiyatlara basınca gidebilecek, sorunu olmayan, olabildiğince donanımlı ve kaliteli araç öneriniz varsa alabilirim. Otobanda yolunu bulduğumda 200 km/h hızın üstüne sık sık çıkarım.

Taigo da olsa 1 litrelik motor var nihayetinde, uzun ömürlü olmaz. Yüksek basınç altında çalışıyor.

Megane 1.3 Tce'leri hep zorluyorlar. 70.000 kilometrede motor yiyen araçlar gördüm. İkinci ele o yüzden sıcak bakamıyorum.

Taigo da olsa 1 litrelik motor var nihayetinde, uzun ömürlü olmaz. Yüksek basınç altında çalışıyor.

Megane 1.3 Tce'leri hep zorluyorlar. 70.000 kilometrede motor yiyen araçlar gördüm. İkinci ele o yüzden sıcak bakamıyorum.
1.0 TSI gayet sorunsuz bir motor. Gidip o paraya sıfır diye Combo almak saçma. Ama kafanda karar vermişsin zaten. Ne öneri gelirse gelsin onun buyu var şuyu var diyeceğinden Combo'yu alıp trafikteyken sol bacağına selam vermek isterim.

1.0 TSI gayet sorunsuz bir motor. Gidip o paraya sıfır diye Combo almak saçma. Ama kafanda karar vermişsin zaten. Ne öneri gelirse gelsin onun buyu var şuyu var diyeceğinden Combo'yu alıp trafikteyken sol bacağına selam vermek isterim.

Otomatik viteslerin genelde ömrü kısa oluyor ve olası arızalarda da büyük miktarda paralar harcanabiliyor. 6 yıldır manuel kullanıyorum, şimdiye kadar yaptığım yol fazla değil en fazla 100.000 kilometre olmuştur ancak sırf manuel diye bir sıkıntı yaşamadım. Şu an 1.2 benzinli albea var, öyle fazla bir sorun da çıkartmadı şu ana dek.

Kafamda kurmadım, fiyatı oldukça uygun geldi. En basit arabalar bile 1.5 milyona yaklaşmış durumda.