1.200.000 TL bütçeye otomatik vites araba önerisi

Bütçe
1.000.000-1.200.000 TL

Hamza, benim ağzımdan bir olur gibi bir söz çıktı mı? Tabii ki olmaz. Kıyas yaptığım şey, alacak kişinin kullanım alışkanlıkları. Sürekli kısa mesafede turbo dizel gerekli mi? Ya da sürekli uzun yol yapmayan bir aile için mesela? Ya da az kilometre yapacak kişi için gerekir mi dizel? Şehir içi için elektrikli, hibrit, atmosferik arabalar daha uygun koşullara sahip. Turbo başka bir şey. Atmosferikte yüksek performans için hacim de gerekli. Birbirlerine karşı avantaj/dezavantajlarını birbirinden ayırmak lazım. Ben onlardan bahsediyorum. Sen de iyi öldürdün atmosferik araçları. Herkes aşırı performans aramıyor, öyle de bir gerçek var. Gündelik ve sakin kullanıcı için 1.4 Egea bile yeterli gelir.

Söylediklerinin hepsine katılamıyorum maalesef. Tüpe uyumluluk da yüksek seviyede atmosferiklerde ek olarak. Taktırırsın, yakıt da düşer. Sadece sorunsuzluk diyemeyiz söylediklerime ek olarak.

Videoları boş ver, gerçek kullanıcı deneyimi daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…