Bütçe
1.000.000-1.200.000 TL
Hocam şimdi 250-300nm torkla 150nm tork bir olmaz yapmayın Allah aşkına. 120-130'larda araba çok yüklüyken bazen sollamalarda ben şu 340nm torklu aracımla bile ucu ucuna çıkıyorken 150 tork bir araç nasıl çıkacak ki?

Daha demin de bu araca özel bir hızlanma videosu baktım yok arkadaş araba 110'dan sonra öyle bir tıkanıyor ki hiç uğraşılmaz.

Atmosferik aracı da bağırtmadan performanslı kullanmak imkansız bu da çok yaktırıyor zaten.

Masraf açmama artısı dışında her şeyi eksi bence.

Hamza, benim ağzımdan bir olur gibi bir söz çıktı mı? Tabii ki olmaz. Kıyas yaptığım şey, alacak kişinin kullanım alışkanlıkları. Sürekli kısa mesafede turbo dizel gerekli mi? Ya da sürekli uzun yol yapmayan bir aile için mesela? Ya da az kilometre yapacak kişi için gerekir mi dizel? Şehir içi için elektrikli, hibrit, atmosferik arabalar daha uygun koşullara sahip. Turbo başka bir şey. Atmosferikte yüksek performans için hacim de gerekli. Birbirlerine karşı avantaj/dezavantajlarını birbirinden ayırmak lazım. Ben onlardan bahsediyorum. Sen de iyi öldürdün atmosferik araçları. Herkes aşırı performans aramıyor, öyle de bir gerçek var. Gündelik ve sakin kullanıcı için 1.4 Egea bile yeterli gelir.

Söylediklerinin hepsine katılamıyorum maalesef. Tüpe uyumluluk da yüksek seviyede atmosferiklerde ek olarak. Taktırırsın, yakıt da düşer. Sadece sorunsuzluk diyemeyiz söylediklerime ek olarak.

Videoları boş ver, gerçek kullanıcı deneyimi daha önemli.