Bütçe
1.200 TL

inters0

Uzman
Merhaba. Normalde rahatlıktan ötürü oyunları klavye ve fare ile oynamak tercihimdir ama son zamanlarda gamepadler çekici gelmeye başladı. Öncelikle hayatı boyunca klavye ve fare ile oyun oynamış birisi için gamepad rahat olur mu, oyunda çok yavaş kalınır mı?

Daha çok hikayeli oyunlar ve eğer desteği varsa Roblox ve Minecraft gibi hardcore olmayan MP oyunlar için almayı düşünüyorum. PlayStation 5'in kendi kollarının düzeni iyi gibi ama sanırım bir de Xbox versiyonunun düzeni var. PS 5 kolu bana rahat geldi ama diğerini denemediğim için bir şey diyemem, sizce hangi düzen daha iyi (hem genel olarak hem de özellikle benim oynamayı düşündüğüm oyunlar için)?

Uzun ömürlü, kaliteli, rahat/konforlu/eli yormayan, bağlantı/gecikme problemi olmayan, hem PC hem PlayStation 5'te sorunsuz kullanabileceğim, tercihen kablosuz ve sessiz gamepad önerir misiniz?

Avrupa'da olduğum için bana sadece model önermeniz yeterli. Türkiye'de olmaması veya stoklarının bitmiş olması önemli değil. Buradaki yerel mağaza veya AliExpress gibi yerlerden alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tactical Mortal önermiyorum. Ben kullandım 2 gün sonra iade ettim. Tuşları çok kötü.

Claws sadece Türkiye'de var sanırım. Hem PS düzeni hem Xbox düzeni önerebilirmisiniz?

@21312
@E2936
@ircoas
@Peter
@14742
@Lorien
@AdvocateD
@Toby Fox
@23783
@Lotr Manyağı
@Ethem Efe
@AdvocateD
@talongod
@keireL

Hocalarım, önceki konularda tavsiye verdiğinizi gördüm sizinde fikrinizi merak ediyorum. Dediğim gibi bildiğiniz benim için uygun modelleri yazmanız yeterli, tedarik kısmını ben kontrol edip yazabilirim. Forumda çok gördüğüm modeller bunlar ama daha mantıklı seçenekler varsa belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bir sıralama yaparsanız, farklarını açıklarsanız gene mutlu olurum.

ZD Gaming Classic Legend
EasySMX X5
EasySMX X15
Gamesir Nova 2 Lite (En kolay ulaşılabilenlerden bir tanesi)
Fantech Shooter III
PXN P5
GameSir Cyclone 2
Thunderobot G80TS

Claws sadece Türkiye'de var sanırım. Hem PS düzeni hem Xbox düzeni önerebilir misiniz?

@21312
@E2936
@ircoas
@Peter
@14742
@Lorien
@AdvocateD
@Toby Fox
@23783
@Lotr Manyağı
@Ethem Efe
@AdvocateD
@talongod
@keireL

Hocalarım, önceki konularda tavsiye verdiğinizi gördüm sizin de fikrinizi merak ediyorum. Dediğim gibi bildiğiniz benim için uygun modelleri yazmanız yeterli, tedarik kısmını ben kontrol edip yazabilirim. Forumda çok gördüğüm modeller bunlar ama daha mantıklı seçenekler varsa belirtirseniz sevinirim. Ayrıca bir sıralama yaparsanız, farklarını açıklarsanız gene mutlu olurum.

Zd gaming classic Legend.
EasySMX X5.
EasySMX X15.
GameSir Nova 2 Lite (en kolay ulaşılabilenlerden bir tanesi)
Fantech shooter III.
Pxn P5.
GameSir Cyclon'e 2
Thunderobot G80TS.

Pxn P5.
GameSir Cyclone 2

Tercih edilebilir. Shooter 3 malzeme kalitesi zayıf deniyor. Nova 2 Lite veya Zd gaming classic Legend daha uyguna almak istenirse olabilir.

@inters0, Thunderobot G30S TE Edition var mı?

Ayrıca attığınız modellerin fiyatları konuda belirttiğiniz bütçeden çok daha fazla. Bütçeniz tam olarak nedir? Euro bazında da söyleyebilirsiniz. Newegg'den bakabiliriz.

Bütçem maksimum 25 euro, Polonya'da olduğum için złoti para birimi var 100 zł'ye denk geliyor. Bütçem esneyebilir gerçekten değecek bir ürün varsa da arttırmaya çalışabilirim. Ama ilk Gamepad'im olacağı için temkinli yaklaşıyorum, çok para harcamak istemiyorum. Belki memnun kalmam.
Thunderobot G30S ve G30S TE AliExpress'te gözüküyor ve 25 euro denk geliyor. Ama satıcı bayya güvensiz duruyor.

Pxn P5.
GameSir Cyclon'e 2

Tercih edilebilir. Shooter 3 malzeme kalitesi zayıf deniyor. Nova 2 Lite veya Zd gaming classic Legend daha uyguna almak istenirse olabilir.

Biraz daha açmanızı istesem problem olur mu? Gamepad'lerde kaliteyi belirleyen şey ne? Mesela PXN P5 ve GameSir Cyclon'e 2 arasındaki fark nedir? Elime aldığım zaman iyi hissettirecek, beklentilerimi/isteklerimi (sessizlik vb.) karşılayacak ama uygun fiyatlı bir şey arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: