Bütçe
1.200 TL
Biraz daha açmanızı istesem problem olur mu? Gamepad'lerde kaliteyi belirleyen şey ne? Mesela pxn P5 ve GameSir Cyclon'e 2 arasındaki fark nedir? Elime aldığım zaman iyi hissettirecek, beklentilerimi/isteklerimi (sessizlik vb) karşılayacak ama uygun fiyatlı bir şey arıyorum.

Genel olarak malzeme ve stick kalitesi öenmli. Hall effect hepsinde bulunuyor zaten. Cyclon'e 2 tmr stick kullanıyor. Pxn P5 de benzer kalitede sadece daha fazla seçenek olsun diye söyledim. Nova 2 Lite da alınabilir, hall stickleri bazı Tmr'ler ile yarışıyor. Sessiz bir şey istiyorsanız benim tavsiyem YouTube'dan incelemelerini izlemeniz. Herkesin ses tanımı farklı çünkü.

Amazon.pl'den bunu bulabildim sadece.
Bu model yazmış olduklarıma kıyasla nasıl? Yukarıda belirttiğim modellerin hepsine ulaşabiliyorim sanırsam. Sadece fiyat farkı var. 100-200 zł arasında değişiyor genelde.

Ayrıca PS düzeni'ni tavsiye edermisiniz, güzel bir model var mı?

Bu model yazmış olduklarıma kıyasla nasıl? Yukarıda belirttiğim modellerin hepsine ulaşabiliyorim sanırsam. Sadece fiyat farkı var. 100-200 zł arasında değişiyor genelde.

Ayrıca PS düzeni'ni tavsiye eder misiniz, güzel bir model var mı?
Düzene bakmanıza gerek yok. Zaten alışıyorsunuz 1-2 günde. Attıklarınız arasından Gamesir Cyclone 2 alırdım ben olsam. Diğer bazıları hakkında çok bilgim yok. Türkiyede 4 bin liradan satılıyor.

Hocam ortalama 500 TL'ye gelecek bir model buldum, inceleme şansınız var mı? Malûm çok fazla para harcamadan isteklerimi karşılayacak bir ürün istiyordum sizce bu iyimi? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

@21312
@E2936
@ircoas
@Peter
@14742
@Lorien
@AdvocateD
@Toby Fox
@23783
@Lotr Manyağı
@Ethem Efe
@AdvocateD
@talongod
@keireL

Hocam ortalama 500 TL'ye gelecek bir model buldum, inceleme şansınız var mı? Malûm çok fazla para harcamadan isteklerimi karşılayacak bir ürün istiyordum sizce bu iyimi? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

@21312
@E2936
@ircoas
@Peter
@14742
@Lorien
@AdvocateD
@Toby Fox
@23783
@Lotr Manyağı
@Ethem Efe
@AdvocateD
@talongod
@keireL
1774380507665.webp

Bu hatayi aliyorum.

Bölgeyi değiştirin sağ üstten. Türkiye için sayılmıyor ondan dolayı böyle.

Hocam ortalama 500 TL'ye gelecek bir model buldum, inceleme şansınız var mı? Malûm çok fazla para harcamadan isteklerimi karşılayacak bir ürün istiyordum sizce bu iyi mi? Ayrıca satıcı güvenilir mi?

@21312
@E2936
@ircoas
@Peter
@14742
@Lorien
@AdvocateD
@Toby Fox
@23783
@Lotr Manyağı
@Ethem Efe
@AdvocateD
@talongod
@keireL

Alınır. TR fiyatıyla alınacak bir kol değil ama o fiyata alınır. Satıcı GameSir'in kendisi gözüküyor bende.