Frutti 33

Başarılı
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. Bayağı ay oldu alalı gamepad ve çok şikayetim var. Arkadaşım ile It Takes Two oynarken gamepad'a bir tuşuna basıyorum mesela LS (ekran döndürme tuşu) ekran kendi kendine ekstra dönüyor ve bu oyunda beni çok rahatsız ediyor. Bir sorunum daha var, It Takes Two'da gamepad'a tuşuna basıyorum (zıplama tuşu) ama zıplamıyor, mesela yürürken kendi kendine yürüyor bu da beni çok çok hadda inanılmaz rahatsız ediyor. Bölümleri geçmek için 2 saat harcıyorum. Gamepad markası Logitech Wireless gamepad F710. MediaMarkt'dan aldım sorunsuz çalışıyordu, 2 ay sonra başladı bu olay o yüzden 1200 TL bütçem var. Dark Souls 3 oynamak hikayeli oyunda sayılır Witcher 3, Dark Souls 3, It Takes Two tarzı oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.

Ekstra not: Gamepad Bluetooth olmasın masaüstü bilgisayar olduğu için desteklemiyor. Bluetooth'u ve Gamepad'i PC'ye bağlayıp oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bayağı ay oldu alalı gamepad ve çok şikayetim var. Arkadaşım ile It Takes Two oynarken gamepad'a bir tuşuna basıyorum mesela LS (ekran döndürme tuşu) ekran kendi kendine ekstra dönüyor ve bu oyunda beni çok rahatsız ediyor. Bir sorunum daha var, It Takes Two'da gamepad'a tuşuna basıyorum (zıplama tuşu) ama zıplamıyor, mesela yürürken kendi kendine yürüyor bu da beni çok çok hadda inanılmaz rahatsız ediyor. Bölümleri geçmek için 2 saat harcıyorum. Gamepad markası Logitech Wireless gamepad F710. MediaMarkt'dan aldım sorunsuz çalışıyordu, 2 ay sonra başladı bu olay o yüzden 1200 TL bütçem var. Dark Souls 3 oynamak hikayeli oyunda sayılır Witcher 3, Dark Souls 3, It Takes Two tarzı oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.

Ekstra not: Gamepad Bluetooth olmasın masaüstü bilgisayar olduğu için desteklemiyor. Bluetooth'u ve Gamepad'i PC'ye bağlayıp oynayacağım.
- İlk olarak mevcut gamepad’inizin sorununu çözmek için kontrol edebileceğiniz birkaç adım var:
1. Sürücü Güncellemesi: Logitech F710 gamepad'in sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Logitech'in web sitesinden en son sürücüleri indirip yükleyin.
2. Gamepad Ayarları: Windows'ta gamepad ayarlarına gidin. Kontrol Paneli > Donanım ve Ses > Aygıtlar ve Yazıcılar kısmından gamepad’i sağ tıklayarak “Oyun Denetleyicisi Ayarları”na gidin ve teste tabi tutulabilir.
3. Geri Bildirim ve Kalibrasyon: Oyun denetleyici ayarlarında “Kalibre Et” seçeneğini kullanarak gamepad’inizi kalibre edin. Bu, düzensiz hareketlerin düzeltilmesine yardımcı olabilir.
4. Aygıt Arızası Kontrolü: Başka bir bilgisayarda veya oyunla gamepadinizi deneyin. Eğer aynı sorunlar devam ederse, bu gamepad'inizle ilgili bir donanım sorunu olabilir.

- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa ve yeni bir gamepad almak istiyorsanız, 1.200 TL bütçeniz için önerilerim:
1. Xbox One Wireless Gamepad: Oyun deneyimi ve uyumluluğu açısından oldukça popülerdir. PC ile sorunsuz çalışır ve iyi bir kontrol sunar.
2. Logitech G F310: Bu model, kablo ile bağlantılı ve oldukça dayanıklı bir gamepad. Ayrıca, iyi bir fiyat–performans sunar.
3. Razer Wolverine Ultimate: Fiyatı biraz daha yüksek olabilir, ancak oyun deneyimini geliştiren birçok özelliği var.

- Bu gamepad'lardan birini tercih ederken aşağıdaki hususları göz önünde bulundurun:
- Oyun türünüzle uyum (platform veya yarış)
- Ekstra özelliklerin (programlanabilir tuşlar, dökme kaymalar, vb.) olup olmadığını dikkate alın.
- Kullanım rahatlığı ve ergonomi.

- En iyi oyun deneyimini sağlamak için bağlayacağınız gamepad'in de kablo ile desteklenebildiğinden emin olun. Bluetooth uyumsuzluğunuz olduğu için kablo bağlantılı bir tercihte bulunmanız gerekecek.

2. el sitelerinde kapalı kutu Machenike G1 Pro veya Easysmx X15 gibi kollara bakabilirsiniz. Bence en mantıklısı bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör: