karahan96

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Önceden QCY Melobuds kullanıyordum, babama verdiğim için bu fiyat bandında iyzico ilk ödeme kampanyasının da geçerli olduğu bir yerden bluetooth kulaklık alacağım. Melobuds'dan memnundum ama alacağım kulaklığın ANC performansı Melobuds'dan bir tık iyi olursa güzel olur.

Kablosuz kulaklıktan ses kalitesi anlamında çok bir şey beklemiyorum. Bu fiyat segmentinde en iyi ANC CMF Buds'da mı? Soundpeats 35 db'ye kadar kestiğini belirtiyor.

Kablosuz kulaklıktan ses kalitesi anlamında çok bir şey beklemiyorum. Bu fiyat segmentinde en iyi ANC cmf Buds'da mı? Soundpeats 35 DB'ye kadar kestiğini belirtiyor.

ANC'si fiyatına göre güzel. Fakat fazla beklentiye kapılmayın. ANC açık şarkı sesi %30-40 civarındayken hemen hemen hiçbir şey duyulmuyor diyebilirim.

ANC'si fiyatına göre güzel. Fakat fazla beklentiye kapılmayın. ANC açık şarkı sesi %30-40 civarındayken hemen hemen hiçbir şey duyulmuyor diyebilirim.
Telefonum samsung. Bütçeyi biraz daha zorlamama gerek var mı buds fe için? Yani dediğim gibi ANC'si iyi olsun yeter. Soundpeats, buds fe ve cmf arasından son karar ne dersiniz?

Telefonum samsung. Bütçeyi biraz daha zorlamama gerek var mı buds fe için? Yani dediğim gibi ANC'si iyi olsun yeter. Soundpeats, buds fe ve cmf arasından son karar ne dersiniz?
ANC olarak Buds FE daha ustun. CMF Buds'i almanizi onermem bu durumda. Cunku Buds FE'nin sahip oldugu ozel kodek olan SSC'yi kullanabilirsin ve bu direkt ses kalitesini daha ustun yapiyor. Iyi ANC istiyorsan oneririm.

ANC olarak Buds FE daha ustun. Cmf Buds'i almanizi onermem bu durumda. Cunku Buds FE'nin sahip oldugu ozel kodek olan Ssc'yi kullanabilirsin ve bu direkt ses kalitesini daha ustun yapiyor. Iyi ANC istiyorsan oneririm.

Cmf Buds için hangisi kullanılmalı hocam? LDAC seçili şu an.