karahan96
Uzman
@Simon @michaelscofield hepsiburada iyzico desteklemiyor galiba. Kötü oldu bu
Bunlar var.LDAC fazla sarj harciyor. Aptx var mi seceneklerde? SBC varsa onun ses kalitesi cok iyi degil.
CMF Buds'in LDAC ve aptX destegi yokmus. SBC ile AAC destekliyor. AAC secin.
Cmf Buds'in LDAC ve aptX destegi yokmus. Sbc ile aac destekliyor. Aac secin.
Rica ederim. SBC en kotusu iclerinden. AAC, Apple'in hem IOS icin hem de Android icin gelistirdigi bir ses kodegi. Bence en mantiklisi AAC.Teşekkür ederim hocam. Bunları seçmek çok fark yaratıyor mu hocam? Mesela sbc ve aac arasında hissedilir bir fark var mı?
Melobuds 700 tl değil ki. Soundpeats önermişti bana aynı bütçe de.Bütçeyi 700 civarına çekersek en iyi seçenek soundpeats mi, melobuds mı yoksa başka nir modeli mi olur? @Simon
Evet, en iyi secenek Soundpeats. Fakat bence ucuza kacmayin. CMF Buds daha fazla fiyatini hak ediyor.Bütçeyi 700 civarına çekersek en iyi seçenek soundpeats mi, melobuds mı yoksa başka nir modeli mi olur? @Simon
İyzico kampanyasını katarak 1200 belirlemiştim bütçeyi aslında. Cmf buds satılan yerlerde iyzico geçse bir ihtimal alacağım ama yok.Evet, en iyi secenek Soundpeats. Fakat bence ucuza kacmayin. CMF Buds daha fazla fiyatini hak ediyor.
Ht05 olanı kastetmiştim. Satışı kalkmış sanırımMelobuds 700 tl değil ki. Soundpeats önermişti bana aynı bütçe de.
Bu buds fe de kronik sorun olabilir. Kaç tane arkadaşımın buds fe si birkaç ay olmadan bozuldu. Sosyalde de bayağı görmüştüm.İyzico kampanyasını katarak 1200 belirlemiştim bütçeyi aslında. Cmf buds satılan yerlerde iyzico geçse bir ihtimal alacağım ama yok.
Ht05 olanı kastetmiştim. Satışı kalkmış sanırım
@Simon hocam bu arada buds fe ile cmf buds'ın grisi arasında pek fiyat farkı yokmuş. Cmf buds alabilen biri buds fe de alabilir zaten. Bu durumda tek şüphem buds fe saplı yapıda olmadığı için kulağıma uyar mı diye olurdu, kepçe kulaklıyım