LoL oynayacağım. Speed mi Control mu almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Bütçem mouse pad fiyatları hakkında bilgim olmadığı için şu anda belirlemedim ama 1200 lirayı geçmese iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.200 TL
byderdo
Yetkin
Spartan
Başarılı
LoL oynayacağım. Speed mi Control mu almam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Bütçem mouse pad fiyatları hakkında bilgim olmadığı için şu anda belirlemedim ama 1200 lirayı geçmese iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Wraith Studio Jungle Maze Deskmat
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz taban
wraith.studio
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Outlet olarak kabul edersen de son attığımı alabilirsin.
Klavye ve mouse'u aynı anda koymak için bu boyut yeterli olur mu?
![]()
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz tabanwraith.studio
![]()
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yazmayı unutmuşum, klavye ve mouse'u aynı anda koyabileceğim bir mousepad arıyorum. Maze sanırsam bu iş için uygun.
byderdo
Yetkin
Klavye ve fareyi aynı anda koymak için bu boyut yeterli olur mu?
Yazmayı unutmuşum, klavye ve fareyi aynı anda koyabileceğim bir mouse pad arıyorum. Maze sanırsam bu iş için uygun.
Evet yetiyor ama biraz daha uzun alabilirsin eğer mausu fazla hareketli kullanıyorsan.
Evet yetiyor ama biraz daha uzun alabilirsin eğer mausu fazla hareketli kullanıyorsan.
Şu anki 80x30'muş. 90x40 hayli hayli yeter herhalde.
![]()
Jungle Maze özel tasarım deskmat Boyutlar: 900x400x4 mm Ağırlık: 400 gram Yüzey: Su geçirmez özellikte soft polyester kumaş Taban: Doğal kauçuk kaydırmaz tabanwraith.studio
![]()
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bugün Maze'yi sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkacak.
Ürün elime ulaştı. Kesinlikle bu kadar büyük beklemiyordum. Masaya sığmaz diye korktum bile görünce. Tek sıkıntısı biraz fazla kayıyor masada ama onun dışında yüzeyi falan baya iyi.
Son düzenleme:
Spartan
Başarılı
Yeni ürün olduğu için öyle zamanla masaya yapışır çıkmaz.Şu anki 80x30'muş. 90x40 hayli hayli yeter herhalde.
Bugün Maze'yi sipariş verdim. Bakalım nasıl çıkacak.
Ürün elime ulaştı. Kesinlikle bu kadar büyük beklemiyordum. Masaya sığmaz diye korktum bile görünce. Tek sıkıntısı biraz fazla kayıyor masada ama onun dışında yüzeyi falan baya iyi.