1.250-1.500 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lüfer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    1500 gamepad
Bütçe
1.250-1.500 TL

Lüfer

Uzman
Arkadaşlar PC için kablosuz gamepad arıyorum F710 indirimde ama çok nostaljik ve kötü bir görüntüsü olduğu için almaktan vazgeçtim ama tuş düzeni PlayStation ile aynı o yüzden tercih etmekte istiyorum Xbox alışık değilim ve ucuz yollu kol ve X360CE kullanmaktan sıkıldım, teşekkür ederim.

GC30 V2 1600 civarına iniyor hemen almayacaksanız ilerde görünce alabilirsiniz.

Hocam bütçeyi 300 aşıyor hem de bence fiyatını hak etmiyor. 1200-1500 bandında iyidi.
Aralarındaki farka değer bence, GC30 V2 kullanma fırsatım olmadı fakat kağıt üstünde önemli artıları var. Hall Effect, Bluetooth desteği gibi.

Bunu alacağım gibi Amazon'dan 2 adet

Hocam bunu almak yerine 100 daha atarım GC30 V2 alırım be

Aralarındaki farka değer bence, GC30 V2 kullanma fırsatım olmadı fakat kağıt üstünde önemli artıları var. Hall Effect, Bluetooth desteği gibi.
Pusat ta hall effect yokmu?

Pusat ta hall effect yokmu?
Bildiğim kadarıyla yok, GC30 V2'de de yok.
Hocam bunu almak yerine 100 daha atarım GC30 V2 alırım be
Malzeme kalitesini, tetiklerini falan bilemem ama kağıt üstünde 8Bitdo daha iyi bir gamepad, bütçe varsa bence tercih edilebilir. Ha bir de renk sıkıntı olmayacaksa. Şahsen mor bir controller almazdım.

İfadeler: 598

GC20 V2 mi Pusat mı peki?

8Bitdo Ultimate 2C (1800₺) sadece Hall Effect olduğu için bile alınır. Lakin renk bulamıyorum. Lila var sadece. O bütçeye ben olsam bunu zorlardım.

Monster kendi alıcısı var ayrıca Bluetooth destekliyor. Ucuza kaçmak istiyorsan tam sırası. Yeşil rengi çok güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…