Asla alınmamalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.250-1.500 TL
Lüfer
Uzman
Sebep?
GC30 V2'den daha iyi bir kol bu.Bunu alacağım gibi Amazon'dan 2 adet
Hocam bunu almak yerine 100 daha atarım GC30 V2 alırım be
Pusat ta hall effect yokmu?
Ne alaka? Ultimate C ile karıştırıyorsunuz. Ultimate 2C bu.Hocam bütçeyi 300 aşıyor hem de bence fiyatını hak etmiyor. 1200-1500 bandında iyidi.
İyi bir kol değil, gecikmesi de yüksek.
Bende 8Bitdo Ultimate 2C öneriyorum ama Monster alacaksanız şunları da bilin. Hepsiburada kullanıcı yorumu Monster Clutch için.
Eğer Single Player tarzı oyunlar oynuyorsanız gayet yeterli. Dış görünüşü çok güzel. Ortadaki ev butonunu Monster logosu olarak yapsalardı daha estetik dururmuş. Ölü bölge var diyorlar ama multiplayer oynamadığım için beni pek etkilemedi.
Şunu da bilin ki klavyem farem ve Wi-Fi alıcısı aynı anda takılıyken 2.4 GHz modunda oynamaya kalkarsanız kol bazen bağlantısı kopabiliyor. Bluetooth modu bundan etkilenmemeli.
2.4 GHz alıcısına takınca kol açıkken bağlanmazsa. Önce alıcıyı takın, sonra kol kapalıyken ev simgesine hızlı yanıp sönene kadar basılı tutun. Bu modda 2.4 GHz alıcıyı buluyor.
Eğer ev simgesi Kırmızı yanıyorsa Android modunda eşleştirdiniz demektir. Kol açıkken Back ve Start tuşuna aynı anda 10 sn yakın basılı tutarsanız mod değiştiriyor. Mavi ışığı görene kadar bununla kol modları arasında istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz.
Ayrıca ölü bölgesi ciddi oranda yüksek o Monster kolunun. Sanırım %20 civarlarındaydı çoğu kişide, ve bu ciddi oranda büyük bir değer. 8BitDo'da bu değer 0Bende 8Bitdo Ultimate 2C öneriyorum ama Monster alacaksanız şunları da bilin. Hepsiburada kullanıcı yorumu Monster Clutch için.
Lüfer
Uzman
Bende 8Bitdo Ultimate 2C öneriyorum ama Monster alacaksanız şunları da bilin. Hepsiburada kullanıcı yorumu Monster Clutch için.
Eğer Single Player tarzı oyunlar oynuyorsanız gayet yeterli. Dış görünüşü çok güzel. Ortadaki ev butonunu Monster logosu olarak yapsalardı daha estetik dururmuş. Ölü bölge var diyorlar ama multiplayer oynamadığım için beni pek etkilemedi.
Şunu da bilin ki klavyem farem ve Wi-Fi alıcısı aynı anda takılı iken 2.4 GHz modunda oynamaya kalkarsanız kol bazen bağlantısı kopabiliyor. Bluetooth modu bundan etkilenmemeli.
2.4 GHz alıcısına takınca kol açıkken bağlanmazsa. Önce alıcıyı takın, sonra Kol kapalı iken Ev simgesine hızlı yanıp sönene kadar basılı tutun. Bu modda 2.4 GHz alıcıyı buluyor.
Eğer Ev simgesi Kırmızı yanıyorsa Android modunda eşleştirdiniz demektir. Kol açıkken Back ve Start tuşuna aynı anda 10 sn yakın basılı tutarsanız mod değiştiriyor. Mavi ışığı görene kadar bununla kol modları arasında istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için, açıkçası 8BitDo en başından beri aklımda ama renk sorunu çok sinir bozucu indirim ile denk gelirse 1 veya 2 haftaya GC30 V2 alacağım ama denk gelmezse Pusat alacağım ecburiyetten. 2. el 8BitDo var mı sarı sitede bakmadım varsa alınır mı?
Sırf renk yüzüne daha kötü bir kol almayın. 1.799 TL süper fiyat ona. Renge takılmayın derim açıkçası. Mor da güzel duruyor bence gayet.Hocam çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için, açıkçası 8BitDo en başından beri aklımda ama renk sorunu çok sinir bozucu indirim ile denk gelirse 1 veya 2 haftaya GC30 V2 alacağım ama denk gelmezse Pusat alacağım ecburiyetten. 2. el 8BitDo var mı sarı sitede bakmadım varsa alınır mı?
Lüfer
Uzman
Sırf renk yüzüne daha kötü bir kol almayın. 1.799 TL süper fiyat ona. Renge takılmayın derim açıkçası. Mor da güzel duruyor bence gayet.
2 adet alacağım hocam emin değilim sizce kol mu alayım yoksa direksiyon setimi çok arada kaldım ya.
Direksiyon seti daha keyifli. Ancak bir süre sonra sıkıyor insanı, çok fazla yakınım öyle bir anlık heyecan ile alıp 1 ay kullanıp sattı.2 adet alacağım hocam emin değilim sizce kol mu alayım yoksa direksiyon setimi çok arada kaldım ya.
Lüfer
Uzman
Direksiyon seti daha keyifli. Ancak bir süre sonra sıkıyor insanı, çok fazla yakınım öyle bir anlık heyecan ile alıp 1 ay kullanıp sattı.
Yeni konu açıp sizi etiketliyim o zaman.