1.250-1.500 TL gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lüfer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    1500 gamepad
Bütçe
1.250-1.500 TL
Bende 8Bitdo Ultimate 2C öneriyorum ama Monster alacaksanız şunları da bilin. Hepsiburada kullanıcı yorumu Monster Clutch için.

Bende 8Bitdo Ultimate 2C öneriyorum ama Monster alacaksanız şunları da bilin. Hepsiburada kullanıcı yorumu Monster Clutch için.
Ayrıca ölü bölgesi ciddi oranda yüksek o Monster kolunun. Sanırım %20 civarlarındaydı çoğu kişide, ve bu ciddi oranda büyük bir değer. 8BitDo'da bu değer 0

Hocam çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için, açıkçası 8BitDo en başından beri aklımda ama renk sorunu çok sinir bozucu indirim ile denk gelirse 1 veya 2 haftaya GC30 V2 alacağım ama denk gelmezse Pusat alacağım ecburiyetten. 2. el 8BitDo var mı sarı sitede bakmadım varsa alınır mı?

Sırf renk yüzüne daha kötü bir kol almayın. 1.799 TL süper fiyat ona. Renge takılmayın derim açıkçası. Mor da güzel duruyor bence gayet.

Sırf renk yüzüne daha kötü bir kol almayın. 1.799 TL süper fiyat ona. Renge takılmayın derim açıkçası. Mor da güzel duruyor bence gayet.

2 adet alacağım hocam emin değilim sizce kol mu alayım yoksa direksiyon setimi çok arada kaldım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…