Jeh0Ke Becerikli Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 134 Çözümler 1 Beğeniler 56 7 Ağustos 2025 #1 Birkaç gün önce kulaklık aldım. Kargo dahil tutarı 1.250 TL küsür civarı bir şey tutuyor. Bundan vergi çıkar mı yada gümrüğe takılır mı?
Birkaç gün önce kulaklık aldım. Kargo dahil tutarı 1.250 TL küsür civarı bir şey tutuyor. Bundan vergi çıkar mı yada gümrüğe takılır mı?
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 7 Ağustos 2025 #2 Jeh0Ke dedi: Birkaç gün önce kulaklık aldım. Kargo dahil tutarı 1.250 TL küsur civarı bir şey tutuyor. Bundan vergi çıkar mı ya da gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Ürün + kargo 30 euroyu geçmiyor kalmaması lazım. Normal bir şekilde gümrük vergisi ödersin sadece. Ama bir aralar 27 euroya düştü demişlerdi. O doğruysa belki sıkıntı olabilir.
Jeh0Ke dedi: Birkaç gün önce kulaklık aldım. Kargo dahil tutarı 1.250 TL küsur civarı bir şey tutuyor. Bundan vergi çıkar mı ya da gümrüğe takılır mı? Genişletmek için tıkla... Ürün + kargo 30 euroyu geçmiyor kalmaması lazım. Normal bir şekilde gümrük vergisi ödersin sadece. Ama bir aralar 27 euroya düştü demişlerdi. O doğruysa belki sıkıntı olabilir.
KS KS Jeh0Ke Becerikli Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 134 Çözümler 1 Beğeniler 56 7 Ağustos 2025 #3 Yusuf7878 dedi: Ürün + kargo 30 euroyu geçmiyor kalmaması lazım. Normal bir şekilde gümrük vergisi ödersin sadece. Ama bir aralar 27 euroya düştü demişlerdi. O doğruysa belki sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... 27 euro nun da ldında kalıyor. Bazı insanlar hiç vergi çıkmadan da girdiğiniz söylüyor ama hadi bakalım.
Yusuf7878 dedi: Ürün + kargo 30 euroyu geçmiyor kalmaması lazım. Normal bir şekilde gümrük vergisi ödersin sadece. Ama bir aralar 27 euroya düştü demişlerdi. O doğruysa belki sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... 27 euro nun da ldında kalıyor. Bazı insanlar hiç vergi çıkmadan da girdiğiniz söylüyor ama hadi bakalım.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 7 Ağustos 2025 #4 Jeh0Ke dedi: 27 euro nun da ldında kalıyor. Bazı insanlar hiç vergi çıkmadan da girdiğiniz söylüyor ama hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle kalmaz. Sadece vergi ödemediyseniz normal gümrük vergisi ödersiniz.
Jeh0Ke dedi: 27 euro nun da ldında kalıyor. Bazı insanlar hiç vergi çıkmadan da girdiğiniz söylüyor ama hadi bakalım. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle kalmaz. Sadece vergi ödemediyseniz normal gümrük vergisi ödersiniz.