Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.350 TL
Ben 150 TL daha ekler Spirit Of Aim alırdım. Daha mantıklı gibi.
klorsy
Uzman
Ben 150 TL daha ekler spirit of aim alırdım. Daha mantıklı gibi.
Kanka peki bu hybrid veya Speed olayını neye göre tercih etmeliyiz? Ben bilek oyuncusuyum mesela. Bir de sence gerçekten hakedecek derecede oyun zevkinde artış yaşatıyor mu?
Evet yaşatır.Bir de sence gerçekten hakedecek derecede oyun zevkinde artış yaşatıyor mu?
Speed daha iyi olur bence. Bende bilek oyuncusuyum speed kullanıyorum. Hybride göre daha iyi bana göre.Kanka peki bu hybrid veya Speed olayını neye göre tercih etmeliyiz?
klorsy
Uzman
Dubai çikolatası gibi oldu klasse. Fiyattan bağımsız iyi mouse pad, kendim de huoyun modelini kullanıyorum.
Muhtemelen TikTok'ta deli gibi millete ürün gönderdiğinden dolayı tutulmaya başlandı, pazarlama işini millete bedava ürün göndererek güzel hallediyor Wraith ve klasse.
Teşekkürler.Evet yaşatır.
Speed daha iyi olur bence. Bende bilek oyuncusuyum speed kullanıyorum. Hybride göre daha iyi bana göre.
Aynen öyle, fiyat şişik mousepad güzel ama 50 liralık mousepadimden farkını tam anlayamadım. Zaman gösterir herhalde.Muhtemelen TikTok'ta deli gibi millete ürün gönderdiğinden dolayı tutulmaya başlandı, pazarlama işini millete bedava ürün göndererek güzel hallediyor Wraith ve klasse.
Teşekkürler.
tekugu
Becerikli
Bende 20 gün oldu hatta forumda konu açmıştım 50x50 mousepad tavsiye istemiştim. Kensei aldım memnunum wraith 50x50 ile fiyat avantajı da var. Klasse gibi rulo da gelmiyor
düz paketli. wraith 3 mm kensei 4 mm.