Bütçe
1.400-1.700 TL

Khonnsou

Uzman
Merhaba, fare almayı düşünüyorum bütçe ortalama 1.400-1.700 TL ancak daha yukarı çıkamıyorum ve kesinlikle kablolu istiyorum. Kafamda bir sürü soru işareti oluştu bu fareyle alakalı. SteelSeries Rival 3 kullanıyorum şu anda, genel olarak memnunum, elim için konforlu olduğunu düşünüyorum hani ölçü anlamında vesaire, ancak kedim kablosunu biraz kemirdi ve uzun zamandır da başımda olan bir scroll problemi var malum, bu sebeple değiştirmek istiyorum.

Grip olarak palm ve fingertip arasında kullanıyorum. HyperX PulseFire Haste 2 ile Razer Cobra arasında gidip geliyorum, hangisini önerirsiniz ve bu fareler alınır mı? Başka önerilerinize de açığım.

Bu mouse bayağı iyi. Tek kalem pille çalışıyor. Gecikme süresi de oldukça düşük. CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorsan bu açıdan da iyi.

Buradaki linkte de incelemesi var.

O düşündüğün mouse'lar arasında Razer'ın gecikmesi daha düşük, Hyper X'in CPI'yı daha iyi. Bir de Razer'da 14 adet programlanabilen tuş varken HyperX'de 6 adet.

HyperX'i alabilirsin istersen. CPI, doğruluk açısından daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam direkt olarak kablosuz istemiyorum, ne olursa olsun bana gecikme olacakmış veya oyunda her zaman o kablosuz gecikmesinden kaynaklı bi problem yaşarmışım gibi geliyor. O yüzden psikolojik olarak rahat edemediğim için istemiyorum. Attığınız siteye baktım, ancak kağıt üstündeki verileri okumayı ben de biliyorum, doğrudan deneyimli veya sizin gibi işi bilen birinden dinlemek daha mantıklı geliyor.

Kablolu bir mouse alma ciddi söylüyorum. Arada gecikme namına hiçbir fark yok.

Ayrıca E-sporcuların bile artık hepsi kablosuz mouse kullanıyor. Bu kadar performansa takan adamlar arada farkedilebilir ufacık bir gecikme bile olsa kullanır mı sanki kablosuz mouse.

Kablolu bir mouse alma ciddi söylüyorum. Arada gecikme namına hiçbir fark yok.

Ayrıca E-sporcuların bile artık hepsi kablosuz mouse kullanıyor. Bu kadar performansa takan adamlar arada farkedilebilir ufacık bir gecikme bile olsa kullanır mı sanki kablosuz mouse.
Yok hocam ben zaten kablosuz farelerin teknolojik olarak ne durumda olduklarının farkındayım. Yalnızca psikolojik olarak rahatsız hissedeceğim için böyle istiyorum.

Yok hocam ben zaten kablosuz farelerin teknolojik olarak ne durumda olduklarının farkındayım. Yalnızca psikolojik olarak rahatsız hissedeceğim için böyle istiyorum.
Sen kendini şartlamışsın resmen. Kablosuz ekipmanların konforunu bir kez adam akıllı alsan eminim müptelası olacaksın ama sen bilirsin.

Farelerin çoğunda scroll wheel problemi varken, cihazda problem oluşabilecek ekstra bir özellik olsun daha istemiyorum, özellikle de bu lükse düşkünlüğüm yokken. Çokça yorum okudum wireless farelerdeki kopmalarla alakalı. Bu yüzden istemiyorum, ayrıca arkadaşlarımda denedim wireless ürünleri ancak bana ekstra bir konfor hissi vermedi. Yanlış hatırlamıyorsam birisi basilisk, diğeri g305 idi. Basiliskteki kalite farkını anlayabildim ancak ekstra konfor hissi alamadım. Konu içerisinde bahsettiğim fareler hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Ben 3 haftadır dareu A950 Pro kullanıyorum herhangi bir sorunnu görmedim bataryasıda %100 şarjda yaklaşık 1 1.5 hafta gidiyor. Şu anda 1K halinin TR'de stoku yok o yüzden 4K halini alabilirsiniz.

AJ199 Pro 4K öneririm, Whatgeekten alın ve alırken gümrükten geçmesi için 30 dolar altında göstermeleri rica edin. Kablolu olarak kullanımı da mevcut zaten ürünün sanırım.
Bu arada @Toby Fox whatgeek kodunu atarsan iyi olur, konu sahibi alacaksa faydalanır.