200 TL indirim kodunu kullansaydınız keşke.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.400 TL
Eğer ki anakartinin ses kartı kötüyse kötü performans alir.
Günümüz şartlarında 32 ohm kulaklığı besleyemeyecek anakart yoktur muhtemelen. İki kulaklığıda denedim. Konfor ve ses konusunda v2X daha iyi bir kulaklık.
Olay besleme değil ki. Ses kalitesi.Günümüz şartlarında 32 ohm kulaklığı besleyemeyecek anakart yoktur muhtemelen. İki kulaklığı da denedim. Konfor ve ses konusunda V2 X daha iyi bir kulaklık.
Anakartın ses kartı kötüyse demişsin o yüzden besleme konusunda girdim. 1 ay kullandım GX30'u. V2X'ten artısı yok kesinlikle. Konfor olarak v2X 2 gömlek üstün. Ses kalitesi olarak da 1 tık daha iyi.
İşte bu anakarttan anakarta değişecek. Nesnel olmuyor maalesef ses kartı olmayan bir kulaklıkta ses kalitesi bilgisi. Ses kartı kötü olan biri alır memnun kalmaz.
mehmetali
Uzman
Kullandım hocam orada öyle yazmis.
Hocam bende bunu diyorum. Ses kartı ortalama giriş seviye olduktan sonra fark etmeyecek cok fazla. A520 de bile tam performans kullanabilirsin v2X i. A520 anakartta daha iyi performans aldım gx30'a kıyasla.
mehmetali
Uzman
Bekledigimden kat ve kat aşağısında kaldı maalesef. Kulagımı tam içeriye alamadi sınırda kaldı ve üstten cok bastırıyor en sonda olmasına rağmen. Sesi de etkileyici değildi önceki sahip oldugum bayağı düsük seviye Rampage hem sıkmıyordu ses seviyesi de fena değildi. Test etmek için taktım 10dakika icinde rahatsız oldum kulagım agrıdı.